Klinikchef

Just nu söker vi klinikchef till Mjölby

Stjärnklinikens vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten. Vi står inför en häftig resa och nu ges chansen till Dig att sitta i förarsätet. Du kanske söker en ny spännande arbetsplats eller helt enkelt nya utmaningar?

Arbetsuppgifter Som klinikchef lyder du under Verksamhetsansvarig och kommer att vara huvudansvarig för den operativa verksamheten. Stjärnkliniken i Mjölby består idag av en privat del och en del under avtal med Region Östergötland. Du har budgetansvar och ska tillsammans med övriga klinikchefer och Verksamhetsansvariga utveckla företaget på kort och lång sikt enligt uppsatta mål. Du har personalansvar och har möjlighet att utveckla ett redan starkt team. Gällande avtalet med Region Östergötland ansvarar du över budget, bemanning, administration och rapportering. Du ansvarar för att organisera arrangemang och externa event och vara klinikens representant i kontakter med exempelvis kunder och samarbetspartners. Du ansvarar för reklam och marknadsföring samt avtal med företag och föreningar gällande kliniken i Mjölby. Stöd i form av resurser inom sälj, marknad, ekonomi, kommunikation, administration och HR finns. I arbetsuppgiften som klinikchef kommer du arbeta som manuell terapeut till ca 50-75 %.

Din profil Vi söker dig som känner ett stort driv efter nya utmaningar och tillsammans med ledningen i Stjärnkliniken vill forma vår framtid. Som person är du ansvarstagande, självgående och lyhörd. Du är också en utpräglad lagspelare som förstår att ditt team är din styrka. Du strävar efter att hitta lösningar och har alltid en professionell inställning i allt du gör.

 

Har du frågor om tjänsten?
Välkommen att kontakta
Marcus Sandberg, Etableringsansvarig Stjärnkliniken AB
marcus@stjarnkliniken.com

Vi intervjuar och anställer löpande.
Ansök genom att skicka personligt brev samt CV till marcus@stjarnkliniken.com

Anställningsform: Fast anställning med start enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön, individuell lönesättning