HÅLLBARHET

ISO-certifiering & Socialt ansvar

STJÄRNKLINIKEN

Vi skapar attraktiva friskvårdslösningar för ett ökat välmående och ett för dig eller din organisation, hållbart resultat

Hållbarhet för oss betyder att vi erbjuder olika typer av förebyggande och behandlande friskvårdstjänster för att optimera våra kunders välmående som i sin tur leder till en ökad prestation. Vi vägleder och ger tips och råd inför livsstilsförändringar och coachar under vägen.

PÅ LIKA VILLKOR

Mål nr 3 i FN:s globala utvecklingsmål handlar om att säkerställa hälsosamma liv och främja välbefinnande för alla i alla åldrar.

Stjärnkliniken brinner för idrott och hälsa och vill att alla ska få vara med på lika villkor och ges rätt förutsättningar för att lyckas. Vi har därför ett starkt engagemang i paraidrotten där vi utbildar, behandlar och coachar både ledare och utövare på olika nivå. Samhällets utmaningar och krav upplevs ofta ännu större för en person med funktionshinder vilket oftast skapar ett otroligt driv och en kämparglöd utöver det vanliga. Det är fantastiskt att få vara med på en sådan resa där träning och målmedvetenhet gör så att hinder övervinns och drömmen blir sann. Tillsammans skapar vi ett inkluderande och friskare Sverige!

hero-image

ISO – CERTIFIERING

CERTIFIKAT I GULD

” JA, vi har våra certifikat på väggen i fina guldramar ”. Det har vi för att vi är oerhört stolta över att vara ISO-certifierade i både ISO 9001 Kvalité, ISO 14001 Miljö och ISO 45001 Arbetsmiljö.

För oss var det inget svårt beslut att ta, snarare en självklarhet med värdeord såsom kvalité, kundfokus, välmående och teamwork. Vi är bland de första i Sverige att certifiera oss i vår bransch och vi gör det bl.a för att skapa ett mervärde både för oss själva, våra kunder och våra medarbetare.

Vi vet genom forskningen, att ett större välmående hos befolkningen och ett mer aktivt liv skapar ett starkare samhälle. Vi vet också att vår vardag och hur vi mår, påverkas av både jobb och fritid och balansen däremellan. På Stjärnkliniken skapar vi förutsättningar för en god arbetsmiljö på er arbetsplats och vi ger kunskap som bidrar till mer hållbara och miljömedvetna val i din vardag. Att cykla till jobbet och låta bilen stå påverkar mer än du tror?

Vi har idag ca 25 000 aktiva kunder vars behov och önskemål är med och driver vår verksamhet framåt. Våra ägare och ledning jobbar för att skapa god lönsamhet och tillväxt, bygga långsiktig kundnöjdhet och utveckla våra Stjärnor. Vi verkar för ett friskare och mer hållbart Sverige.

Samhällets snabba förändringar och tuffa utmaningar med en ökad ohälsa som följd leder till ett större behov av våra tjänster. ”Aldrig har vi haft det så bra men mår så dåligt”. Vi har därför byggt ett erbjudande där våra kunder kan få hjälp och rådgivning av olika professioner och tjänster under samma tak. Det ska vara enkelt och kännas tryggt.

Stjärnkliniken ska vara en hållbar arbetsplats varför vi lägger fokus på medarbetarnas förväntningar gällande utvecklingsmöjligheter, egen hälsa och god miljömedvetenhet. Det är viktigt med hög kvalité och rätt typ av tjänster för att känna yrkesstolthet och glädje.

Fredrik Brännström

Koncernchef

Marcus Sandberg

Klinikchef och Leg. Naprapat