LANDSLAG OCH FÖRENINGAR

Vi är specialister inom muskler, leder och rörelse och jobbar med att få dig smärtfri och att bidra till ett hälsosamt välmående

hero-image

STJÄRNKLINIKEN

Vi har förtroendet av flera Svenska landslag

Många av våra terapeuter har varit med på yttersta landslagsnivå och vi har nu vuxit till att bli en av Sveriges största kliniker inom manuell medicin 

VARFÖR OSS

HJÄRTAT KLAPPAR FÖR IDROTTEN

Stjärnklinikens hjärta klappar hårt för samarbeten med föreningar och idrottare på alla nivåer. Vi har sedan starten arbetat nära elitidrottare och landslag – en kunskap vi ser till att ständigt utveckla och implementera i hela vår organisation. Vår breda kompetens ger dig de bästa förutsättningarna för att optimera din prestation till din egen högsta nivå och för att behandla idrottsrelaterade skador. Till oss kommer motionärer, elitidrottare och landslagsaktiva med olika typer av idrottsskador.

Vi är medlemmar i Svensk förening för fysisk aktivitet och idrottsmedicin.

hero-image

Erfarna medarbetare

Stjärnkliniken är teamet bestående av certifierade och legitimerade terapeuter med kvalitet, trygghet och kompetens i fokus

Betrodda av idrottare

Vi arbetar nära elitidrottare och landslag – en kunskap vi vårdar för att kunna behandla dig på bästa sätt 

Svenska bordtennisförbundet

Stjärnkliniken har en längre tid jobbat med spelare och ledare inom bordtennisen – mestadels inom paralandslaget, där vi har haft stor hjälp främst inom utveckling av viktiga fysiska färdigheter och återhämtning/rehabilitering. Paralandslaget har under många år varit mycket framgångsrika och Stjärnklinikens arbete med truppen har varit viktigt för att kunna prestera på hög nivå och uppnå våra högt uppställda målsättningar. Det är mycket positivt att Svenska Bordtennisförbundet och Stjärnkliniken nu har kommit överens om ett ännu större samarbete där alla våra landslag, både ungdom och senior kan dra nytta av kunskaperna Stjärnkliniken besitter inom fysisk träning, mental träning och återhämtning/rehabilitering.

Daniel Ellermann Landslagsansvarig, Svenska bordtennisförbundet

Boka
tid

Vi är specialiserade inom olika typer av symptom och diagnoser inom muskler, leder och/eller skelett. Det kan vara arbetsrelaterade belastningsskador, idrottsskador eller psykiska besvär.

”Det var efter jag hade jobbat med Anja Persson under VM 2007 som min dröm om Stjärnkliniken växte”

icon
Fredrik Brännström Koncernchef

TJÄNSTER

Vi skräddarsyr våra erbjudanden utifrån dina förutsättningar – oavsett om det gäller ett helt lag eller dig som individ

Föreläsning & Workshop

Idrottspsykologi

Idrottsmedicin

OM OSS

I SÄKRA HÄNDER

Från den dag Stjärnkliniken startades har det alltid funnits en tydlig vision av hur företaget ska drivas; med kvalitet och hög kompetens som ger trygghet till kunden.

Den visionen är i högsta grad realitet i dag. Våra medarbetare är certifierade och legitimerade. Vi arbetar med flera landslag och vi har kompetens nog att hjälpa våra kunder oavsett om du är privatperson, företag eller ett lag. Vi ser till att du får den behandling du behöver – Vi är bara ett samtal bort.

hero-image

KONTAKTA OSS

Låt vårt team höra av sig till dig.

Stjärnklinikens multidiciplinära team jobbar alltid med kvalité och kundfokus. Just nu är vi säkert på ett eller fler landslagsuppdrag.

Hur kan vi hjälpa dig?

Beskriv ditt ärende så kontaktar lämplig person på företaget dig så fort vi kan.

Feedback

Vi jobbar med ständiga förbättringar, har du feedback till oss så tar vi gärna emot den!