KIROPRAKTIK

Kiropraktik är en behandling där flera behandlingstekniker används. Kiropraktorn hjälper dig med din smärta och anpassar kiropraktorbehandlingen utefter dig och dina behov.

Mobilisering

Stretch

Massage

hero-image

Så här går ett besök till hos våra kiropraktorer

När du kommer till oss på Stjärnkliniken får du träffa en Legitimerad kiropraktor, som i första hand arbetar för att behandla smärta som uppstår när muskler, leder och nervsystem inte fungerar korrekt. Därefter utförs en kiropraktorbehandling, som innebär att kiropraktorn hjälper dig att återställa kroppens rörelseförmåga. Efteråt analyseras bakomliggande orsaker till dina besvär, det kan till exempel handla om bristande arbetsmiljö eller en muskulär obalans.

Vi arbetar även förebyggande, vilket innebär att du är välkommen till oss på kiropraktor-behandling för att förebygga smärta och skador.

Hur går en kiropraktorbehandling till?


Kiropraktorn arbetar främst med händerna och använder sig av flera manuella behandlingstekniker för att behandla smärta och stela leder. Vid en kiropraktisk behandling kombineras ofta manipulation och mobilisering av lederna med massagetekniker och stretching av musklerna.

Boka kiropraktor

Boka tid hos en kiropraktor hos oss i dag! Vi hjälper dig med dina besvär och ser alltid till att anpassa behandlingen efter dina behov och önskemål.

hero-image

VARFÖR OSS

Det lilla extra

Vid behov följer vi upp behandlingen med individuellt anpassade träningsprogram och andra råd som kan vara behjälpliga i ditt tillfrisknande och för att förebygga att nya skador uppstår.

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.