FRÅGOR & SVAR

Här svarar vi på era vanligaste frågor. Om ni undrar någonting utöver detta så ber vi er att ringa oss på 010-30 30 260.

Vad innehåller ett besök? Hur går det till?

Vid ett första besök hos oss ställer terapeuten frågor till dig för att bilda sig en uppfattning om ditt/dina besvär och även höra sig för om dina förväntningar på besöket. Därefter görs en fullständig undersökning/screening och du får därefter behandling  anpassat efter dina besvär. Du har också möjlighet att få med dig anpassade träningsövningar och tips.

Jag vill avboka min tid, hur gör jag?

Vi har en avbokningspolicy på 24 h och du kan enkelt boka av din tid via hemsidan och mina sidor. Länk till detta finns i bekräftelsemejlet som skickades ut till dig vid bokningen.

Jag har bokat tider som jag inte kan se på ”Mina sidor”

När du loggar in på ”Mitt konto” via vår hemsida kan du hitta dina bokningar under ”Väntande bokningar”.

Jag kan inte logga in på hemsidan för att boka tid

När du är ny kund hos oss behöver du registrera dig på hemsidan. Om du tidigare besökt oss skriver du i din mejladress och klickar i ”Glömt lösenord” så får du ett nytt lösenord skickat till dig som du kan använda när du loggar in.

Är ni anslutna till regionen?

Vi har vårdavtal i Mjölby, Katrineholm, Flen och Örebro. Du kan läsa mer om vad vårdavtalen innebär på varje ort under respektive klinik.

Har ni stötvågsbehandling? Akupunktur?

Ja det har vi! Vissa terapeuter jobbar med dessa behandlingstekniker, ring till oss så hjälper vi dig att hitta en terapeut som passar dig.

Jag har friskvårdspeng jag vill utnyttja, kan jag göra det hos er och hur gör jag?

Absolut, du kan använda friskvårdbidraget till massage, PT eller hälsocoaching. Du bokar tid som vanligt via hemsidan och gör en beställning på den friskvårdportal du vill boka via. Vi är anslutna till Actiway, Wellnet, Benify och ePassi.

Jag skulle vilja köpa presentkort. Hur går jag tillväga? 

För att köpa presentkort kan du komma till kliniken så hjälper vi dig på plats, ring gärna till oss innan så vi vet att någon finns på plats för att hjälpa dig.

Vad är skillnaden på en fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor?

Hos oss jobbar alla våra terapeuter med olika manuella behandlingstekniker anpassade utefter dina besvär. Vi jobbar alltid i team för att hjälpa dig på bästa sätt. Du kan läsa mer om varje behandling här.

Jag var inne på hemsida men visste inte vilken typ av behandling jag skulle boka?

Vi jobbar alltid i team för att på bästa sätt hjälpa dig med dina besvär. Alla våra terapeuter jobbar med test och undersökning, behandling och träning. Ring oss gärna så hjälper vi dig.