OM OSS

STJÄRNKLINIKEN

Vilka är Stjärnkliniken

Svaren är säkert lika många som stjärnorna på himlen om du frågar våra kunder. Om du frågar oss så är vi din självklara friskvårdspartner – om du så är privatperson eller företagsledare

Sedan 2008 har vi på Stjärnkliniken levererat rörelsefrihet. Vi finns på flera orter i Sverige från norr till söder med huvudsäte i Norrköping, Östergötland. Företaget drivs och ägs av tre delägare med en gemensam ambition att alltid leverera trygghet till kunden.

Våra team består av naprapater, kiropraktorer, massörer, personliga tränare, hälsocoacher, samtalsterapeuter och fysioterapeuter som jobbar för visionen att skapa ett friskare Sverige. Det gör vi genom vårt multidisciplinära arbetssätt och att tillsammans med dig skapa attraktiva friskvårdslösningar efter just Ditt behov.

Hållbarhet

Hållbarhet för oss betyder att vi erbjuder olika typer av förebyggande och behandlande friskvårdstjänster för att optimera våra kunders välmående som i sin tur leder till en ökad prestation. Vi vägleder och ger tips och råd inför livsstilsförändringar och coachar under vägen.

Vår affärsidé och värdeord

Stjärnkliniken skapar attraktiva friskvårdslösningar för ett ökat välmående och ett för dig eller din organisation, hållbart, framgångsrikt och optimerat resultat.

Kvalitet, kundfokus, teamwork och välmående.

ISO-certifiering

Vi är bland de första i Sverige att certifiera oss i vår bransch och vi gör det bl.a för att skapa ett mervärde både för oss själva, våra kunder och våra medarbetare. Vi är oerhört stolta över att vara ISO-certifierade i Kvalité, Miljö och Arbetsmiljö.

Socialt ansvar

Stjärnkliniken brinner för idrott och hälsa och vill att alla ska få vara med på lika villkor och ges rätt förutsättningar för att lyckas. Vi har därför ett starkt engagemang i paraidrotten där vi utbildar, behandlar och coachar både ledare och utövare på olika nivå.

VÅR HISTORIA

ETT VINNANDE KONCEPT

Vid världsmästerskapen 2007 i Åre hade Anja Pärson haft problem och inte vunnit en enda världscuptävling tidigare på säsongen men lyckades där vinna de tre första tävlingarna, super-G, kombination och störtlopp, innan hon körde ur i storslalom. Några dagar senare vann hon brons i slalom och silver i lagtävlingen.

En av de bakomliggande orsakerna till problemen innan VM var en knäskada. För att få ordning på den och ge Anja en stabil rehabilitering rekryterades en duktig och nyfiken naprapat till teamet, Fredrik Brännström, därefter grundare till Stjärnkliniken. Fredrik ingick i Anjas team tillsammans med flera andra duktiga personer med olika professioner. Anja var ”Stjärnan i mitten” som allt kretsade kring. Målet var att Anja skulle ta guld på hemmaplan. Teamets uppgift var att tillsammans skapa rätt förutsättningar för att nå den översta prispallen – för att ta guld.

hero-image

VÄRDERINGAR

DET BÖRJADE MED EN DRÖM

” Drömmen om ett multidisciplinärt team som prestigelöst jobbar för att hjälpa dig eller ditt företag att nå era mål. Grundidén kom från landslagsvärlden och hos oss är det du som är stjärnan i mitten och våra team hjälper dig gärna med analys, optimering och att skapa prestationsmiljöer. Hos oss är alla lika viktiga oavsett roll och alla är med och bidrar till att vi ska bli ännu bättre hela tiden. Till oss är alla välkomna och det ska vara enkelt att få riktigt bra hjälp. Vi hjälper dig till rätt person eller sätter ihop ett team som passar just dig.

Att drömma stort, ha tydliga mål som bryts ned i delmål, med hårt jobb, med övertygelse, tro på dig själv och dem runt dig så finns det inga begränsningar för hur långt du kan nå! ”

/Fredrik Brännström, Grundare & Koncernchef

Fredrik Brännström

Koncernchef

Marcus Sandberg

Klinikchef och Leg. Naprapat