BLI EN STJÄRNA

Vi söker alltid personer med rätt kompetens och stjärnbeteende

ÖPPEN ANSÖKAN

Hör av dig till oss även om vi inte söker din profession just nu. Har du några frågor? Vårt rekryteringsteam finns här för dig.

[email protected]


Göteborg

Leg. Fysioterapeut – 1 st

Du är legitimerad fysioterapeut med förmåga att se helheten och samverkar gärna med andra yrkesgrupper. Vi ser gärna att du har en upparbetad kundstock. Vi söker dig med minst två års yrkeserfarenhet efter erhållen legitimation av socialstyrelsen.

Leg. Naprapat – 1 st

Vi söker dig som är naprapat med en ambition att växa i din yrkesprofession tillsammans med vårt starka team. Vi ser gärna att du har en upparbetad kundstock. Vi söker dig med minst två års yrkeserfarenhet efter erhållen legitimation av socialstyrelsen.

Leg. Kiropraktor – 1 st

Vi söker dig som är kiropraktor och har till viss del en upparbetad kundstock. Vi söker dig med minst två års yrkeserfarenhet efter erhållen legitimation av socialstyrelsen.


Linköping

Cert. Massageterapeut – 1 st

Vi söker dig som är certifierad massageterapeut, oavsett om du har några års yrkeserfarenhet, är nyexaminerad eller sistaårspraktikant.

Cert. Massageterapeut (Timvikarie) – 1 st

Timvikarie! Vi söker dig som är certifierad massageterapeut och är flexibel att kunna arbeta dagtid.


Stockholm

Leg. Fysioterapeut – 1 st

Du är legitimerad fysioterapeut med förmåga att se helheten och samverkar gärna med andra yrkesgrupper. Vi söker dig med minst två års yrkeserfarenhet efter erhållen legitimation av socialstyrelsen.

Leg. Naprapat

Vi söker dig som är etablerad Leg. Naprapat med en ambition att växa i din yrkesprofession tillsammans med vårt starka team. Vi ser gärna att du har en upparbetad kundstock. Vi söker dig med minst två års yrkeserfarenhet efter erhållen legitimation av socialstyrelsen.

Leg. Kiropraktor

Vi söker dig som är etablerad Leg. Kiropraktor med en ambition att växa i din yrkesprofession tillsammans med vårt starka team. Vi ser gärna att du har en upparbetad kundstock. Vi söker dig med minst två års yrkeserfarenhet efter erhållen legitimation av socialstyrelsen.


Katrineholm

Leg. Fysioterapeut – 1 st

Du är legitimerad fysioterapeut med förmåga att se helheten och samverkar gärna med andra yrkesgrupper. Vi söker dig med minst två års yrkeserfarenhet efter erhållen legitimation av socialstyrelsen.


Norrköping/ Söderköping

Cert. Massageterapeut – 2 st

Vi söker dig som är certifierad massageterapeut och har gärna några års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du till viss del har en upparbetad kundstock.

Leg. Naprapat – 2 st

Vi söker dig som är naprapat med en ambition att växa i din yrkesprofession tillsammans med vårt starka team. Du kan också vara sistaårsstudent. Vi ser gärna att du till viss del har en upparbetad kundstock och att du har en koppling till Östergötland!

Leg. Kiropraktor – 1 st

Vi söker dig som är kiropraktor och har god kännedom och erfarenhet av flera manuella behandlingsmetoder. Vi ser gärna att du till viss del har en upparbetad kundstock.


Örebro

Leg. Kiropraktor – 1 st

Vi söker dig som är kiropraktor och har god kännedom och erfarenhet av flera manuella behandlingsmetoder. Vi ser gärna att du till viss del har en upparbetad kundstock.

Leg. Naprapat – 1 st

Vi söker dig som är naprapat med en ambition att växa i din yrkesprofession tillsammans med vårt starka team. Vi ser gärna att du till viss del har en upparbetad kundstock.


Öppen ansökan

Just nu befinner vi oss i en stark expansionsfas och letar hela tiden efter nya medarbetare som kan bli en del av vårt team. Kanske vi i framtiden öppnar en Stjärnklinik i din stad eller en stad nära dig, håll ögonen öppna! Hör av dig till oss även om vi inte söker din profession just nu. Vi rekryterar personal löpande. Ansökan och CV samt frågor om våra tjänster skickas till [email protected]

Möt rekryteringsteamet

Nidal Awad

Rekryteringsansvarig

[email protected]

Marcus Sandberg

Rekryteringsansvarig

[email protected]

DET BÖRJADE MED EN DRÖM

” Drömmen om ett multidisciplinärt team som prestigelöst jobbar för att hjälpa dig eller ditt företag att nå era mål. Grundidén kom från landslagsvärlden och hos oss är det du som är stjärnan i mitten och våra team hjälper dig gärna med analys, optimering och att skapa prestationsmiljöer. Hos oss är alla lika viktiga oavsett roll och alla är med och bidrar till att vi ska bli ännu bättre hela tiden. Till oss är alla välkomna och det ska vara enkelt att få riktigt bra hjälp. Vi hjälper dig till rätt person eller sätter ihop ett team som passar just dig.

Att drömma stort, ha tydliga mål som bryts ned i delmål, med hårt jobb, med övertygelse, tro på dig själv och dem runt dig så finns det inga begränsningar för hur långt du kan nå! ”

/Fredrik Brännström, Grundare & Koncenrchef

VÅRA VÄRDERINGAR

Kvalité

Stjärnkliniken står för kvalité, både när det gäller våra tjänster och utbildningsnivå hos våra medarbetare. Vi arbetar enligt vetenskap och beprövad erfarenhet och har även valt att ISO-certifiera företaget inom kvalité, miljö och arbetsmiljö.

Kundfokus

Vi vill att våra kunder ska känna sig som Stjärnor! Våra terapeuter är genuint intresserade och lägger stor vikt vid ett gott bemötande. Vår ambition är att överträffa kundens förväntningar och leverera högklassiga tjänster utifrån vad som är bäst för kunden.

Teamwork

Vårt multidiciplinära team är vår styrka! Vi arbetar mot gemensamma mål med vetskapen om att den individuella arbetsinsatsen har betydelse för helheten. Hos oss ska du inte känna dig ensam. Vi hjälper, stöttar och utvecklas tillsammans.

Välmående

Det ska vara kul att gå till jobbet! Alla behöver en kollega som kan lyfta, stötta och pigga upp. Vår arbetsplats präglas av glädje, gemenskap, öppenhet, prestigelöshet och respekt för varandra.

”Jag är stolt över att vara en del av Stjärnkliniken där jag får hjälpa människor att må bra och nå sina mål. Det är en bonus att jag får utvecklas i min yrkesroll kombinerat med mitt intresse för orientering” 

Ida Hylander

CERT. MASSAGETERAPEUT OCH LIC. PERSONLIG TRÄNARE

Vanliga frågor

icon

Vad är meriterande när man söker jobb hos er?

Självklart letar vi efter hög kompetens inom vård och friskvård men stor vikt läggs vid personlighet. Vi vill att du ska ha Stjärnbeteendet!

icon

Jag ser att ni inte finns i min stad men är intresserad av att arbeta på Stjärnkliniken. Hur går jag tillväga?

Vi är i en stark expansions fas och öppnar ständigt på nya orter, så tveka inte att skicka in till ansökan till oss oavsett!

icon

Jag går en utbildning inom vård och friskvård och skulle vilja göra praktik hos er. Hur går jag tillväga?

När vi har möjlighet så tar vi emot praktikanter, så du är varmt välkommen att ansöka om praktik här [email protected]