MASSAGE

Våra massageterapeuter hjälper dig med smärta, värk och stela muskler i hela kroppen

Massage

Idrottsmasage

Gravidmassage

Våra massageterapeuter

På Stjärnkliniken träffar du utbildade och certifierade massageterapeuter som kan hjälpa dig med smärta, värk och stela muskler i hela kroppen. Vi arbetar med behandlande massage där vi alltid utgår ifrån dig och din problematik, för att med olika metoder behandla det du söker oss för. Exempelvis en skada, hållningsrelaterad problematik eller smärta vid graviditet. 

Hur går en massagebehandling till?

Vi börjar med att ta en kortare anamnes (din egen berättelse) där vi vill höra om dina besvär samt ev. tidigare besvär. Vi fyller också i en hälsodeklaration vid första besöket för att veta hur vi ska lägga upp behandlingen. Beroende på dina besvär kan det vara så att vi behöver utföra några tester för att säkerställa rätt diagnos och lokalisera dina besvär. Därefter startar vi igång med den behandlingsmetod som passar dig och dina besvär.

VARFÖR OSS

Det lilla extra

En massagebehandling hos oss kan bestå av behandlingsmetoder som massage, pressur/triggerpunktsbehandling, töj och stretchövningar. Vi kan även gå igenom andnings- och hållningsmönster, stressrelaterade besvär och kan ge dig träning- och stretchövningar om så är fallet. Självklart tar vi alltid hänsyn till just dina önskemål med besöket.

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.