Massagebehandlingar

Vad gör våra massageterapeuter?

På Stjärnkliniken träffar du utbildade och certifierade massageterapeuter som kan hjälpa dig med smärta, värk och stela muskler i hela kroppen. Vi behandlar med olika metoder efter vad som passar just dig och dina besvär. 

Hur går en massagebehandling till?

Vi börjar med att ta en kortare anamnes (din egen berättelse) där vi vill höra om dina besvär samt ev. tidigare besvär. Vi fyller också i en hälsodeklaration vid första besöket för att veta hur vi ska lägga upp behandlingen. Beroende på dina besvär kan det vara så att vi behöver utföra några tester för att säkerställa rätt diagnos och lokalisera dina besvär. På så sätt når vi fram till en behandlingsmetod som kan bestå av massage, pressur/triggerpunktsbehandling, töj och stretchövningar. Vi kan även gå igenom andnings- och hållningsmönster, stressrelaterade besvär och kan ge dig träning- och stretchövningar om så är fallet. Men självklart tar vi alltid hänsyn till just dina önskemål med besöket.

Behandlande massage

– Massage 

– Idrottsmassage

– Gravidmassage (efter v.12)

Behandlande massage som anpassas efter din graviditet. Vi använder oss av en speciellt anpassad gravidbänk så att du kan ligga avslappnat under behandlingen.