TERAPEUTER I NORRKÖPING

Vi är specialister inom muskler, leder och rörelse och jobbar med att få dig smärtfri och att bidra till ett hälsosamt välmående

Naprapati
Massage
Fysioterapi
hero-image

Erfarna medarbetare

Stjärnkliniken är teamet bestående av certifierade och legitimerade terapeuter med kvalitet, trygghet och kompetens i fokus

Kliniker över hela Sverige

Vår vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten

Betrodd av idrottare

Vi arbetar nära elitidrottare och landslag – en kunskap vi vårdar för att kunna behandla dig på bästa sätt 

Kundnöjdhet i världsklass

Vi är stolta över att kunna erbjuda kvalité och våra kundundersökningar understryker detta 

Våra Stjärnor i Norrköping hjälper dig.

Marcus Sandberg

Klinikchef och Leg.naprapat

Boka
tid

Vi är specialiserade inom olika typer av symptom och diagnoser inom muskler, leder och/eller skelett. Det kan vara arbetsrelaterade belastningsskador, idrottsskador eller psykiska besvär.

Kontakt

Trädgårdsgatan 8A, Norrköping

Måndag-fredag
08:00-17:00

”Jag arbetar i helhet med att få dig som patient att uppnå en långsiktig plan för att nå dina mål och på bästa möjlig sätt bli mer smärtfri och mer funktionell i din vardag eller din idrott”

Jesper Persson Leg. Naprapat

”För mig är det viktigt att bemöta var och en av mina patienter utifrån deras besvär och behov på bästa möjliga sätt. Att hjälpa människor har alltid legat mig varmt om hjärtat”

Victora Frisk Cert. Massageterapeut

STJÄRNKLINIKEN

Vi har förtroendet av flera Svenska landslag

Många av våra terapeuter har varit med på yttersta landslagsnivå och vi har nu vuxit till att bli en av Sveriges största kliniker inom manuell medicin 

Recensioner av patienter

De svårdiagnostiserade smärtorna i mitt knä och ben är äntligen borta tack vare fysioterapeuten Alexanders engangemang och olika behandlingssätt. Rekommenderar varmt!

Yolanda H Andersson

När vanliga vården föreslog avstå träning och tävling så länge smärtan kvarstod och avvakta två veckor innan ytterligare undersökning, hjälpte fysioterapeuten Alexander oss att snabbt att få en tid hos kollega i Göteborg samma dag, där det utreddes vart smärtan kom från, man förstod tidsaspekten till kommande tävlingar och behandling gjordes. Så tack Alexander för att du hjälpte oss komma i kontakt med Jesper!

Helena Ericson

Fredrik är helt klart den bästa naprapaten jag har varit hos, professionellt bemötande. otroligt bra service. Super fina lokaler också.

S Kuosku

OM OSS

I SÄKRA HÄNDER

Från den dag Stjärnkliniken startades har det alltid funnits en tydlig vision av hur företaget ska drivas; med kvalitet och hög kompetens som ger trygghet till kunden.

Den visionen är i högsta grad realitet i dag. Våra medarbetare är certifierade och legitimerade. Vi arbetar med flera landslag och vi har kompetens nog att hjälpa våra kunder oavsett om du är privatperson, företag eller ett lag. Vi ser till att du får den behandling du behöver – Vi är bara ett samtal bort.

hero-image

STJÄRNKLINIKEN

VI HJÄLPER DIG

Nacke

Huvudvärk, migrän, yrsel, tinnitus, käkledsbesvär, nackspärr, nack- och skulderbesvär mm.

Armar, axlar, händer

Axelbesvär, utstrålning/domningar, tennisarmbåge/golfarmbåge, musarm, nedsatt rörlighet, handledsproblematik mm.

Rygg

Bröstryggsbesvär, ländryggsbesvär, ischiasbesvär, bäckenbenbesvär mm.

Ben

Höftbesvär, knäbesvär, utstrålningar/domningar mm.

Fötter

Hälsenebesvär, fotledsstukning, hälsporre mm.

hero-image

NYHETER

Stjärnkliniken i Norrköpings senaste nyheter