Hem » Nyheter » Träna tillsammans med våra terapeuter!

Träna tillsammans med våra terapeuter!

Vi erbjuder nu två träningspass i veckan, ledda av erfarna och väl utbildade terapeuter med fokus på ergonomi, spända muskler/leder och välmående.

Vi kommer med start v.19 och 6 veckor framåt att erbjuda två träningspass i veckan på kliniken i Norrköping. V.19 är gratis att prova på för alla! Ingen anmälan krävs och det kommer alltid finnas terapeut på plats och leda passet oavsett antal. 

Pass 1: Stabilitet och styrka. Måndagar 06.45-07.30

Stabilitet och styrka är ett pass för dig som har smärta/spända muskler och leder men även ett pass för dig som vill förebygga och stärka upp din kropp. I detta pass arbetar vi mestadels med din kropp som redskap och anpassar övningar efter individen. Du arbetar helt individuellt efter dina förutsättningar och behov.

Pass 2: Cirkelträning. Onsdagar 06.45-07.30

Cirkelfys är en träningsform där vi jobbar med rörlighet, styrka, balans, koordination och kondition. En riktigt bra träningsform för alla, oavsett om du är motionär, idrottare eller för dig som helt enkelt vill komma igång med din träning. Passet är perfekt dig som vill förebygga skador, bli ännu rörligare, starkare och få bättre kondition. Börja dagen med träning, själv eller tillsammans med dina kollegor.

Pris:1 gång 150kr, 5 klippkort 650kr
Plats: Stjärnkliniken, Trädgårdsgatan 8A Norrköping
Tid: 06.45-07.30

OBS! Passen är på våning 3 i Stjärnklinikens lokaler, ring på dörren där nere så släpper vi in dig från 06:30. Omklädningsrum samt dusch finns för er som vill byta om före/efter passet på kliniken på våning 1.