VÅRA TJÄNSTER I STOCKHOLM CITY

Hos oss har du alla möjligheter att förebygga, optimera eller behandla en skada

KROPPS-BEHANDLING

Friskvårdande behandling

Tjänsten för dig som vill nyttja ditt friskvårdsbidrag hos våra naprapater, fysioterapeuter eller kiropraktorer. Din arbetsgivare har nu möjlighet att godkänna dessa tjänster som friskvård med 25% moms.

Boka tid

Naprapati

Naprapatens huvudsakliga mål är att ta bort smärtan som uppstår när samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar. Därefter återställer naprapaten kroppens rörelseförmåga och analyserar bakomliggande orsaker.

Boka tid

Massage

Vi anpassar alltid massagebehandlingen efter dina behov. Behandlande massage, idrottsmassage och gravidmassage.

Boka massage hos massageterapeut

Boka massage hos naprapat eller kiropraktor

Fysioterapi

Fysioterapeuten kan förebygga, utreda och behandla olika typer av funktionsrubbningar och smärttillstånd. Det kan handla om allt från bedömning eller behandling av skador och sjukdomar till rehabilitering efter exempelvis en operation.

Boka tid

Stötvåg

Stötvåg hjälper till att stimulera läkning i mjukvävnad, främjar läkning genom stimulans av nybildning av kärl samt nedreglerar frisättning av inflammatoriska ämnen i området.

Boka tid

Diagnostiskt ultraljud

Finns på vår klinik på Stureplan.

Kiropraktik

Finns på vår klinik i Solna.

TRÄNING & NULÄGE

Personlig Träning

Träna med oss på Stjärnkliniken! Vi hjälper dig att nå dina mål oavsett om det gäller att bli starkare eller att få bättre kondition.

Maila: [email protected]

Konditionstest på cykel

Vill du veta din konditionsstatus är detta testet för dig. Konditionstest på cykel är ett submaximalt konditionstest som genomförs utifrån dina förutsättningar.

Maila: [email protected]

Hälsoprofil-bedömning

Vill du se över din hälsa eller förändra något i din livsstil? Hälsobedömning är ett vetenskapligt beprövat och effektivt sätt att förändra din livsstil.

Maila: [email protected]

Mammamage-konsultation

Finns på vår klinik på Stureplan.

INDIVIDUELL COACHING

Hälsocoaching

Hälsocoachning ger dig olika individuella verktyg för att göra beteende- och/eller livsstilsförändringar. Det passar utmärkt för dig som vill börja träna, ändra din kost, stressa mindre eller justera din vikt.

Maila: [email protected]