Hem » Nyheter » Närvaro, effektivitet och engagemang..

Närvaro, effektivitet och engagemang..

… de viktigaste byggstenarna för företaget menar Stjärnkliniken AB. Med allt fler varningsrapporter från Folkhälsomyndigheten om vuxnas försämrade kondition är det dags att fler arbetsgivare för­står att man måste agera och bli en större spelare i friskvårdsspelet.

Vi tränar mer och mer men vi ser trots det en ökning bland sjukskrivningarna. Att ha rätt prestationsmiljö betyder att personalen håller sig friskare och orkar att arbeta mer effektivt vilket i sin tur ger ett lägre sjuktal. Men det kanske mest avgörande för att företaget ska nå sina mål, är att medarbetarna känner ett engagemang – att man känner sig delaktig och betydelsefull.

De arbetsgivare som inser och förstår att satsa på ett aktivt förebyggande frisk­vårdsarbete för hela företaget kommer få tillbaka investeringen flera gånger om.

Stjärnkliniken har byggt upp ett eget koncept som skiljer sig från andra där en investering i ett strategiskt hälsoarbete ger ett positivt resultat på sista raden. Med kvalité, teamwork, kundfokus och välmående lotsar Stjärnkliniken ständigt nya företag och privatpersoner mot nya höjder. Vill Du som företagare sänka ditt företags sjuktal? Vill du nå dina mål och tjäna mer pengar?

Ring eller maila på
070 – 28 88 385
[email protected]

Tillsammans tar vi GULD!