Hem » Nyheter » Livsstilsförändring där siffror är irrelevant

Livsstilsförändring där siffror är irrelevant

Det handlar inte om antalet kilon, kilometer eller kalorier. Det stora är att jag mår gott och tar många medvetna beslut.” Ola J Hedin har tagit hjälp av vår hälsocoach Sanna Dahlström med sin hälsosatsning och tillsammans har de nått Olas mål!

”Igår passerade jag 2-månadersstrecket i min egen hälsosatsning. Jag har all anledning att lägga om min livsstil, och med hjälp av Stjärnkliniken och hälsocoach Sanna Dahlström har jag verkligen gjort roliga saker som betyder mycket för mig i mitt liv. Det handlar inte om antalet kilon, kilometer eller kalorier. Det stora är att jag mår gott och tar många medvetna beslut. Jag är otroligt nöjd, och kör vidare” säger Ola.

När vi coachar använder vi oss av motiverande samtal, en teknik som med framgång används för olika typer av hälsorelaterade livsstilsförändringar. Upplägget och omfattningen anpassas efter dina behov och önskemål genom att tillsammans arbeta med målsättningar och övningar inom det aktuella området. Vi hjälper dig till en hälsosammare livsstil och bättre livskvalitet.

”Siffrorna är egentligen helt irrelevanta. Det jag vill är att du skall hitta en livsstil som får dig att må bra” säger hälsocoach Sanna.

Behöver du också göra en beteende- och/eller livsstilsförändring? Vi hjälper dig!