VÅRA TJÄNSTER I ÖREBRO CITY

Hos oss har du alla möjligheter att förebygga, optimera eller behandla en skada

KROPPS-BEHANDLING

Friskvårdande behandling

Tjänsten för dig som vill nyttja ditt friskvårdsbidrag hos våra naprapater, fysioterapeuter eller kiropraktorer. Din arbetsgivare har nu möjlighet att godkänna dessa tjänster som friskvård med 25% moms.

Naprapati

Naprapatens huvudsakliga mål är att ta bort smärtan som uppstår när samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar. Därefter återställer naprapaten kroppens rörelseförmåga och analyserar bakomliggande orsaker.

Fysioterapi

Fysioterapeuten kan förebygga, utreda och behandla olika typer av funktionsrubbningar och smärttillstånd. Det kan handla om allt från bedömning eller behandling av skador och sjukdomar till rehabilitering efter exempelvis en operation.

Massage

Vi anpassar alltid massagebehandlingen efter dina behov. Behandlande massage, idrottsmassage och gravidmassage.

Stötvåg

Stötvåg hjälper till att stimulera läkning i mjukvävnad, främjar läkning genom stimulans av nybildning av kärl samt nedreglerar frisättning av inflammatoriska ämnen i området.

TRÄNING & NULÄGE

Personlig Träning

Träna med oss på Stjärnkliniken! Vi hjälper dig att nå dina mål oavsett om det gäller att bli starkare eller att få bättre kondition.

INDIVIDUELL COACHING

Coachingsamtal

Med coachingen så hjälper vi dig att hitta din väg framåt, att se saker ur olika perspektiv och hjälper dig att identifiera dina motivatorer. Vad är viktigt för dig?

Hälsoprofil-bedömning

Vill du se över din hälsa eller förändra något i din livsstil? Hälsobedömning är ett vetenskapligt beprövat och effektivt sätt att förändra din livsstil.

Samtalsterapi med Samtalsterapeut

Denna tjänst passar bland annat dig som lider av psykiska besvär, prestationsångest inom arbete, utbildning och relationer. Detta kan vara till hjälp om du genomgått en kris eller förändring.