FRISKVÅRDANDE BEHANDLING

Tjänsten för dig som vill nyttja ditt friskvårdsbidrag hos våra naprapater, fysioterapeuter eller kiropraktorer. Din arbetsgivare har nu möjlighet att godkänna dessa tjänster som friskvård med 25% moms

Naprapati

Fysioterapi

Kiropraktik

hero-image

Våra terapeuter

På Stjärnkliniken träffar du Legitimerade terapeuter vars huvudsakliga mål är ta bort smärtan som uppstår när samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar. Terapeuten analyserar bakomliggande orsaker – som kan handla om att det finns brister i arbetsmiljön eller muskulär obalans. Du kan även gå till en terapeut hos oss för att förebygga skador och smärta.

Hur går det till?

Terapeuten arbetar främst med händerna och använder sig av flera manuella behandlingstekniker. Ofta kombineras manipulation och mobilisering av lederna med massagetekniker och stretching av musklerna. Andra hjälpmedel är elektromedicin, akupunktur, dry deedling och stötvågsbehandling.

hero-image

VARFÖR OSS

Det lilla extra

Om vi anser att det behövs följs behandlingen upp med individuellt anpassade träningsprogram och andra råd som kan vara behjälpliga i ditt tillfrisknande och för att förebygga nya skador.

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.