FRISKVÅRD OCH HÄLSA

När det gäller friskvård och hälsa slår vi oss lite extra på bröstet, för det är från den här tjänstekategorin vi kommer. Vi vet vad som krävs för att optimera prestationen hos elitidrottare, och detsamma gäller egentligen för att optimera en arbetsprestation. Det börjar med en god hälsa, vilket innefattar många pusselbitar och det handlar om att utifrån sina egna förutsättningar förbättra och bibehålla dessa bitar. Vi anser att det finns mycket som organisationer kan göra inom friskvård och hälsa, låt oss förklara mer! 

”Hälsoprojekt med professionella strategiska hälsofrämjande aktiviteter kan reducera andelen medarbetare i ohälsosam riskgrupp med en tredjedel.” 

Kunden i fokus

Vi utgår från er verklighet, era förutsättningar och era affärsmål. Vi anpassar oss och är snabba och flexibla i leverans

Täcker hela Sverige

Vi har kliniker i hela Sverige, ett stort utbud av digitala tjänster och en mobil enhet

Hög kvalitet

Vi använder oss av vetenskapliga verktyg och metoder och vi säkerställer kvalitéten och kundnyttan genom vårt Guldkoncept

Teamwork

Vi gillar att jobba i team, både med kund och tvärprofessionellt internt. Det har vi med oss från elitidrotten

HÄLSA OCH FRISKVÅRD

Nulägesanalyser

Först tar vi reda på hur hälsostatusen är på ert företag, både på individ- och gruppnivå. En rapport med statistik på gruppnivå med jämförelse mot en referensdatabas ingår alltid. Utifrån era behov sätter vi ihop en nulägesanalys som passar er. 

Hälsoprofilsbedömning

En hälsokontroll som grundas i vetenskap och beprövad erfarenhet och som identifierar faktorer som individen kan påverka för att generera högsta möjliga hälsovinst. Innefattar en hälsoenkät, konditionstest, mätning av kroppsmått och ett motiverande hälsosamtal. 

Funktionsanalys

En analys av medarbetarnas rörlighet och styrka, vilket är särskilt relevant inom kroppsbelastande yrken.  

Hälsoscreening

Genom en hälsoenkät får vi en snabb överblick över hälsostatusen hos era medarbetare. 

FRISKVÅRD OCH HÄLSA

Insatser

Insatserna kan vi genomföra både på grupp- och individnivå utifrån behov, och oftast kombinerar vi för att optimera resultatet. Vi sätter mål för varje insats som vi genomför och följer sedan upp. 

Utbildning

Genom föreläsningar och workshops utbildar vi era medarbetare inom relevant hälsoområde. Vi håller i allt från korta inspirationsföreläsningar till heldagsutbildningar inom temat hälsa och friskvård.  

Träning

Vi erbjuder gruppträning och personlig träning utifrån era behov och önskemål. Våra gruppträningsinstruktörer och personliga tränare kan hålla pass hos er, digitalt eller i de flesta fall på våra kliniker.  

Hälsocoach 

Hälsocoachning kan vi genomföra både på individ- och gruppnivå när vi har identifierat ett behov av att förändra en hälsofaktor. Det kan liknas med en personlig tränare inom hälsofaktorer så som fysisk aktivitet, återhämtning, sömn och kost. 

Fysiska behandlingar 

För att lindra och förebygga muskelvärk är regelbunden behandling av våra massageterapeuter, naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter att rekommendera. Behandlingarna sker på våra kliniker eller ute hos er. I Stockholmsområdet kan vi dessutom komma ut med vårt mobila behandlingsrum. 

Naprapatbussen 

I Stockholm finns vår mobila klinik som är redo att komma ut till ert företag. Bussen är fullt utrustad med ett behandlingsrum och passar perfekt till arbetsplatser som inte har egna lokaler för en naprapat. Byggarbetsplatser har varit den givna kunden sedan starten av konceptet 2007. 

 ”50% av svenska befolkningen har tillräcklig kondition för att utföra sitt arbete på ett effektivt sätt.” 

Oya Hanzén

Företagssäljare och affärsutvecklare

[email protected]

Björn Hedman

Företagssäljare och Ergonom

[email protected]

KONTAKTA OSS

Låt vårt team höra av sig till dig.

Stjärnklinikens multidiciplinära team jobbar alltid med kvalité och kundfokus. Vi ger gärna en digital presentation av vårt koncept och vilka tjänster vi kan erbjuda. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Beskriv kortfattat ditt ärende så kontaktar vi dig så snart vi kan.  

Feedback

Vi jobbar med ständiga förbättringar, har du feedback till oss så tar vi gärna emot den!