NAPRAPAT ÖSTERMALM (STUREPLAN)

Söker du efter en naprapat på Östermalm? Våra naprapater på Stureplan hjälper dig med såväl akuta som förebyggande behandlingar. Hos oss kan du bland annat få hjälp med:

Manipulation

Stötvågs-behandling

Massage

Dry-needling

hero-image

Legitimerad naprapat – Östermalm/Stureplan

Stjärnklinikens naprapater på Östermalm (Stureplan) är legitimerade inom naprapati och har många års erfarenhet. Detta innebär att du alltid kan känna dig trygg när du väljer oss och våra behandlingar.

Våra naprapaters huvudsakliga mål är att förebygga och behandla smärtor som uppstår när samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar helt optimalt. Vi kan även hjälpa dig med att behandla specifika smärttillstånd och diagnoser, som exempelvis ischias, tennisarm, migrän, och så vidare.

Våra kliniker

Utöver kliniken här på Östermalm/Stureplan, finns vi även på andra platser runtom i Stockholm med omnejd. Du hittar oss även här:

Hur går våra naprapatbehandlingar till?

Våra naprapater undersöker, diagnostiserar, behandlar, rehabiliterar och förebygger nedsatt funktion och smärttillstånd i rörelseorganens samtliga delar. Vi är experter på manuell medicin och använder i första hand våra händer för att utföra de olika behandlingsteknikerna.

Vi använder manipulation och mobilisering för att återskapa funktion i lederna och detta kombineras med bindvävstekniker, massage och stretching av mjukdelar i kroppen. Läs gärna mer om hur vi arbetar med naprapati på Stjärnkliniken.

Vi behandlar följande besvär

Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av besvär i muskler, leder och nerver i hela kroppen. Vi behandlar bland annat följande besvär:

  • Armbågssmärta
  • Axelsmärta
  • Fotsmärta
  • Huvudvärk
  • Höftsmärta
  • Knäsmärta
  • Nacksmärta
  • Ryggsmärta
hero-image

VARFÖR OSS

Det lilla extra

Om vi anser att det behövs följs behandlingen upp med individuellt anpassade träningsprogram och andra råd som kan vara behjälpliga i ditt tillfrisknande och för att förebygga nya skador.

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.