NAPRAPAT SÖDERMALM

Letar du efter en naprapat på Södermalm? Välkommen till Stjärnkliniken på Mariatorget! Våra naprapater hjälper dig med både akuta och förebyggande behandlingar av muskler och leder. Vi erbjuder bland annat:

Manipulation

Stötvågs-behandling

Massage

Dry-needling

hero-image

Legitimerade naprapater på Södermalm

Våra naprapater på Södermalm är legitimerade och har lång erfarenhet inom naprapati. Med andra ord kan du alltid känna dig trygg när du är i våra händer.

Vi förebygger och behandlar smärtor som uppstår när samspelet mellan nervsystemet, musklerna och lederna inte fungerar som de ska. Förutom att behandla smärta och nedsatt funktion, kan vi även hjälpa dig med att behandla besvär från kroppens övriga leder och specifika smärttillstånd, såsom spänningshuvudvärk, tennisarmbåge, löpar- och hopparknä, med mera.

Våra kliniker

Utöver kliniken här på Södermalm, finns vi på flera platser runtom i Stockholmsområdet. Du hittar oss även på följande platser:

Hur går en naprapatbehandling till?

Vid en naprapatbehandling undersöker, diagnostiserar, behandlar, rehabiliterar och förebygger naprapaten nedsatt funktion och smärttillstånd i alla delar av rörelseorganen. Naprapaten utgår alltid från helheten och tar hänsyn till kroppsliga, sociala och psykologiska faktorer som kan bidra till att smärta och andra besvär uppstår.

Våra naprapater är experter inom manuell medicin och använder främst händerna när vi utför de olika behandlingsteknikerna. Med hjälp av mobilisering och manipulation kan vi återskapa funktion i lederna, vilket kombineras med massage, bindvävstekniker och stretching av kroppens mjukdelar.

Är du nyfiken på att veta mer? Läs mer om vi hur arbetar med naprapati här!

Vilka besvär kan våra naprapater behandla?

Vi behandlar olika typer av besvär i hela kroppen som kan uppstå när samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar optimalt. Vi behandlar till exempel smärta i:

  • Armbågarna
  • Axlarna
  • Fötterna
  • Huvudet
  • Höften
  • Knäna
  • Nacken
  • Ryggen
hero-image

VARFÖR OSS

Det lilla extra

Om vi anser att det behövs följs behandlingen upp med individuellt anpassade träningsprogram och andra råd som kan vara behjälpliga i ditt tillfrisknande och för att förebygga nya skador.

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.