SJUKGYMNAST SÖDERMALM

Behöver du en sjukgymnast på Södermalm? Välkommen till Stjärnkliniken för att träffa en av våra legitimerade fysioterapeuter på Södermalm. Vi hjälper dig med sjukgymnastik/fysioterapi för att behandla olika skador eller former av smärta.

Akupunktur

Rehabilitering

Mobilisering

hero-image

Legitimerade fysioterapeuter på Södermalm

Hos oss på Stjärnkliniken får du träffa legitimerade sjukgymnaster/fysioterapeuter på Södermalm. Vi hjälper dig med behandling och rehabilitering av olika typer av smärta och skador.

Med hjälp av olika behandlingsmetoder hjälper vi dig att utreda, förebygga och behandla smärttillstånd och funktionsrubbningar av olika slag. Sjukgymnastik kan innebära allt från rehabilitering efter en operation, till behandling av skador i olika former.

Våra kliniker

Utöver vår sjukgymnastik på Södermalm, finns vi även på andra platser runt om i Stockholm:

Hur går en behandling till?

En behandling hos en av våra sjukgymnaster kan innebära träning och rehabilitering såväl som akupunktur, massage, stötvågsbehandling och stretching. Patientens diagnos styr utfallet av behandlingen, men gemensamt för alla behandlingar är att de syftar till att utreda, förebygga och behandla olika typer av funktionsrubbningar och smärttillstånd.

Våra fysioterapeuter arbetar i förebyggande syfte, för att ge dig de rätta verktygen som minimerar risken för att du ska ådra dig nya skador och hur du kan använda din kropp så att dina besvär minskar.

Vad kan behandlas med fysioterapi?

Våra behandlingar är effektiva vid olika typer av besvär och vi kan bland annat hjälpa dig med behandling mot:

  • Spända och stela muskler
  • Spänning och värk i axlar och nacke
  • Ryggsmärta som uppstår när muskler och leder inte används rätt

Är du nyfiken på att veta mer om våra behandlingar? Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi arbetar med fysioterapi på Södermalm.

hero-image

VARFÖR OSS

Det lilla extra

Om vi anser att det behövs följs behandlingen upp med individuellt anpassade träningsprogram och andra råd som kan vara behjälpliga i ditt tillfrisknande och för att förebygga nya skador.

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.