SJUKGYMNAST STOCKHOLM

Behöver du hjälp av en fysioterapeut/sjukgymnast i Stockholm? Välkommen till en av våra fysioterapeuter på Stjärnkliniken! Vi erbjuder sjukgymnastik i Stockholm City med omnejd.

Akupunktur

Rehabilitering

Mobilisering

hero-image

Träffa en legitimerad fysioterapeut i Stockholm

Välkommen till oss på Stjärnkliniken för att träffa en legitimerad fysioterapeut i Stockholm.

Vi har lång erfarenhet av sjukgymnastik och kan erbjuda flera olika behandlingsmetoder för att förebygga, utreda och behandla olika typer av smärttillstånd och funktionsrubbningar.

Våra kliniker

Vi har flera kliniker i Stockholmsområdet och du som vill ha hjälp med fysioterapi i Stockholm hittar oss såväl här på kliniken i city, på Stureplan och Södermalm som i Solna.

Hur går en behandling till?

En behandling inom sjukgymnastik kan variera beroende på patientens diagnos och kan innebära allt från träning och akupunktur, till massage, stretching och stötvågsbehandling. Fysioterapeuten arbetar förebyggande och ger dig verktyg som ska hjälpa dig att undvika nya skador, samt hur du ska lära dig att använda din kropp på ett sätt som kan minska dina besvär.

Vad kan vi hjälpa till med?

En behandling hos en fysioterapeut kan vara effektiv vid olika typer av besvär, som exempelvis:

  • Värk eller spänning i axlar och nacke
  • Spända och stela muskler
  • Ryggsmärta som uppstår när muskler och leder inte används korrekt
hero-image

VARFÖR OSS

Det lilla extra

Om vi anser att det behövs följs behandlingen upp med individuellt anpassade träningsprogram och andra råd som kan vara behjälpliga i ditt tillfrisknande och för att förebygga nya skador.

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.