SJUKGYMNAST SOLNA

Söker du en sjukgymnast i Solna? Välkommen till oss på Stjärnkliniken! Träffa en av våra legitimerade fysioterapeuter på vår klinik i Solna. Vi hjälper dig med sjukgymnastik för att behandla en skada eller smärta av någon form.

Akupunktur

Rehabilitering

Mobilisering

hero-image

Legitimerade fysioterapeuter i Solna

Här träffar du legitimerade sjukgymnaster/fysioterapeuter i Solna som kan hjälpa dig med att behandla din smärta.

Vi använder olika behandlingsmetoder för att förebygga, utreda och behandla olika typer av smärttillstånd och funktionsrubbningar. Fysioterapi kan innebära allt från behandling av skador, till rehabilitering efter en operation.

Våra kliniker

Utöver vår fysioterapi/sjukgymnastik i Solna finns vi även på andra platser i Stockholmsområdet. Du hittar oss även här:

Hur går en behandling till hos våra sjukgymnaster?

Behandlingen kan variera beroende på patientens diagnos, men ett besök hos en av våra sjukgymnaster kan innebära allt från rehabilitering och träning, till massage, akupunktur, stretching och stötvågsbehandling för att förebygga, utreda och behandla olika typer av smärttillstånd och funktionsrubbningar.

Våra sjukgymnaster arbetar förebyggande med att ge dig verktyg för att hjälpa dig att undvika nya skador och hur du kan använda din kropp på ett sätt som kan göra att dina besvär minskar. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur en av våra sjukgymnaster i Solna kan hjälpa dig.

Vad kan vi behandla?

Våra behandlingar kan vara effektiva vid olika typer av besvär. Vi kan till exempel hjälpa dig med besvär som:

  • Spänning eller värk i axlar och nacke
  • Stela och spända muskler
  • Ryggsmärta som orsakas av att muskler och leder inte används på rätt sätt
hero-image

VARFÖR OSS

Det lilla extra

Om vi anser att det behövs följs behandlingen upp med individuellt anpassade träningsprogram och andra råd som kan vara behjälpliga i ditt tillfrisknande och för att förebygga nya skador.

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.