MASSAGE STOCKHOLM CITY

 En massage kan vara precis vad kroppen behöver för att släppa på spänningar och stress. Om du vill boka massage i Stockholm City och söker efter en professionell och kvalitativ massagebehandling är du varmt välkommen till oss på Stjärnkliniken. 

Massage

Idrottsmasage

Gravidmassage

hero-image

 Certifierade massageterapeuter 

Stjärnkliniken erbjuder professionell och personlig massagebehandling för att hjälpa dig att lindra smärta, värk och stelhet i hela kroppen. Våra massageterapeuter är utbildade och certifierade. Vi arbetar med behandlande massage och vårt mål är alltid att ge dig bästa möjliga behandling utifrån dina behov och problematik. 

Våra kliniker

Stjärnkliniken finns på flera platser i Stockholm:

Hur går en behandling till?

 När du kommer till oss på massage i Stockholm City får du alltid en skräddarsydd massagebehandling som passar dina behov och önskemål. Behandlingen inleds med en kort anamnes där vi lyssnar på din berättelse och tar reda på dina besvär och eventuella tidigare problem. Vi fyller även i en hälsodeklaration vid första besöket för att få en fullständig bild av din hälsa och kunna lägga upp behandlingen på ett korrekt sätt. 

 Beroende på dina besvär och önskemål kan det hända att vi behöver utföra tester för att säkerställa en korrekt diagnos och för att kunna lokalisera dina besvär på bästa sätt. När vi har en tydlig bild av dina behov och önskemål börjar vi med den behandlingsmetod som passar dig bäst.  

Boka massage i Stockholm City 

Tveka inte att kontakta oss för att boka massage i Stockholm City hos en av våra massörer, eller för mer information om våra behandlingar och hur vi kan hjälpa dig. Vi lyssnar in dina behov och tar fram en behandlingsplan baserat på dina förutsättningar och önskemål. 

hero-image

Varför oss?

DET LILLA EXTRA

Vi kombinerar olika behandlingsmetoder såsom massage, pressur/triggerpunktsbehandling, töjning och stretchövningar för att kunna erbjuda en heltäckande massagebehandling som passar dina specifika behov. 

Vi fokuserar inte enbart på dina fysiska problem, utan tar även hänsyn till ditt andnings- och hållningsmönster, samt eventuella stressrelaterade besvär. Utöver detta kan vi också ge dig råd om träning och stretchövningar för att hjälpa dig att upprätthålla resultatet av behandlingen och förhindra eventuella återfall. Vi vill att du ska känna dig helt nöjd med ditt besök hos oss och därför tar vi alltid hänsyn till dina individuella önskemål och behov. 

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.