MASSAGE SOLNA

 Välkommen till oss på Stjärnkliniken för en massage i Solna. Vi erbjuder personliga massageupplevelser som skräddarsys efter dina behov och önskemål. Våra professionella massageterapeuter har lång erfarenhet och hög kompetens inom olika massagetekniker. 

Massage

Idrottsmasage

Gravidmassage

hero-image

 Professionell massagebehandling 

 Våra certifierade massageterapeuter är inte bara experter på att behandla fysiska besvär, utan också på att skapa en unik och personlig upplevelse som hjälper dig att återhämta både kropp och själ. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa behandlingen för dig och dina specifika behov, och arbetar med olika tekniker och metoder för att uppnå detta. 

Våra kliniker

 Utöver kliniken här i Solna erbjuder vi massage på flera platser i Stockholmsområdet: 

Så här går en massagebehandling till 

Vi arbetar aktivt för att skapa en unik massagebehandling som är anpassad efter dina individuella behov och önskemål. En behandling inleds alltid med en kort anamnes för att höra om dina besvär och eventuella tidigare problem. Vid första besöket fyller vi även i en hälsodeklaration för att få en fullständig bild av din hälsa och säkerställa att behandlingen läggs upp på rätt sätt. 

Ibland kan vi behöva utföra tester och undersökningar för att säkerställa en korrekt diagnos och för att kunna lokalisera eventuella besvär på bästa sätt. När vi har en klar bild av dina behov och önskemål påbörjar vi behandlingen med den metod som passar dig bäst. Så om du söker efter en skräddarsydd massage i Solna, är du varmt välkommen att besöka oss på Stjärnkliniken. 

Boka massage i Solna 

Här kan du boka massage i Solna hos en av våra massörer. Tveka inte heller att kontakta oss för mer information om våra behandlingar. 

hero-image

Varför välja oss?

DET LILLA EXTRA

Vi skräddarsyr en massagebehandling efter dina specifika behov genom att kombinera olika behandlingsmetoder såsom massage, pressur/triggerpunktsbehandling, töjning och stretchövningar. Våra massageterapeuter strävar alltid efter att erbjuda en heltäckande massageupplevelse som är skräddarsydd för att lindra dina besvär. 

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.