MASSAGE SÖDERMALM

 Stjärnkliniken erbjuder massage på Mariatorget, Södermalm. Här arbetar certifierade massageterapeuter med lång erfarenhet och hög kompetens inom olika massagetekniker, för att du ska få en effektiv och avkopplande behandling. 

Massage

Idrottsmasage

Gravidmassage

hero-image

 Certifierade massörer 

Vi erbjuder professionell och individanpassad massage för att lindra värk, smärta och stelhet i hela kroppen. Våra certifierade massageterapeuter använder olika tekniker och metoder för att skräddarsy din behandling efter dina behov och önskemål. 

Våra kliniker

 Utöver kliniken här på Södermalm så finns vi på flera platser i Stockholmsområdet: 

Hur går en massagebehandling till?

På Stjärnkliniken strävar vi alltid efter att skapa en unik och personlig massagebehandling som passar just dig. Vi börjar alltid med en grundlig anamnes för att kartlägga dina specifika behov och fyller även i en hälsodeklaration för att säkerställa att behandlingen är säker och effektiv. På så sätt kan vi ge dig den bästa möjliga behandlingen för att lindra smärta, värk och stelhet i hela kroppen. 

Boka massage på Södermalm 

Välkommen att boka massage på Södermalm hos en av våra duktiga massageterapeuter. 

hero-image

Varför Stjärnkliniken?

DET LILLA EXTRA

Vi på Stjärnkliniken erbjuder en heltäckande massagebehandling som är anpassad efter just dina individuella behov. Vi kombinerar olika behandlingsmetoder såsom massage, pressur/triggerpunktsbehandling, töjning och stretchövningar för att lindra dina besvär på bästa sätt. Välkommen till oss för en personlig och skräddarsydd massageupplevelse! 

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.