Karriär

Redo för nya utmaningar? Vi söker nu klinikchef till vår klinik i Mjölby. 

Läs mer här.

Vi söker Cert. massageterapeuter till Östergötland, Sörmland och Stockholm. Är du en skicklig massageterapeut som saknar att jobba i team? Då söker vi dig!

Läs mer här.

Är du manuell terapeut, söker efter nya utmaningar och vill arbeta i ett av Sveriges största team av mixade terapeuter? Eller driver du kanske egen verksamhet och vill ta ett större steg tillsammans med oss? Vi söker ständigt efter nya terapeuter till våra många olika kliniker runt om i landet. Våra senaste städer som vi etablerats i är Örebro, Göteborg, Stockholm och Västerås. Vi finns även i Norrköping, Linköping, Mjölby, Söderköping, Katrineholm och Flen.

Tveka inte att kontakta oss så pratar vi mer marcus@stjarnkliniken.com.

Vilka är vi

Vi på Stjärnkliniken är naprapater, sjukgymnaster/fysioterapeuter, kiropraktorer, massageterapeuter, idrottspsykologer, hälsoutvecklare, hälsocoacher och vi vill bli fler.

Vi letar efter nya Stjärnor

Just nu befinner vi oss i en stark expansionsfas och letar hela tiden efter nya medarbetare som kan bli en del av vårt team. Kanske vi i framtiden öppnar en Stjärnklinik i din stad eller en stad nära dig, håll ögonen öppna! Hör av dig till oss även om vi inte söker just din profession just nu. Vi rekryterar personal fortlöpande. Ansökan och CV samt frågor om våra tjänster skickas till rekrytering@stjarnkliniken.com