Jobba hos oss

Söker du nya utmaningar och vill arbeta i ett av Sveriges största team av mixade terapeuter? Vi söker terapeuter till våra kommande kliniker i Örebro och Göteborg.

Är du Leg.Psykolog och vill jobba i ett multidisciplinärt team? Då söker vi dig!

Vi på Stjärnkliniken är naprapater, sjukgymnaster/fysioterapeuter, kiropraktorer, massörer, idrottspsykologer, hälsoutvecklare, hälsocoacher och vi vill bli fler. Vi arbetar i ett starkt team där vi tar tillvara på varandras kompetenser för att behandla idrottsrelaterade skador och för att optimera deras prestationer till sin egen högsta nivå. Läs gärna mer om vilka vi är och vår värdegrund här.

Vi arbetar mot privatpersoner, företag, försäkringsbolag och föreningar och har ett starkt idrottsmedicinskt intresse. Vi samarbetar med Vita Hästen, Tjalve, Norrköpings Tennisklubb och Norrköpings simklubb samt följer med på flera större landslagstävlingar inom Parasport men även bordtennislandslaget. Vi ingår även i friidrottslandslagets medicinska nätverk.

Hör av dig till oss även om vi inte söker just din profession just nu. Vi rekryterar personal fortlöpande.

Just nu befinner vi oss i en stark expansionsfas och letar hela tiden efter nya medarbetare som kan bli en del av vårt team. Kanske vi i framtiden öppnar en Stjärnklinik i din stad eller en stad nära dig, håll ögonen öppna!

Ansökan och CV samt frågor om våra tjänster skickas till rekrytering@stjarnkliniken.com