Leg.Psykolog

Just nu söker vi Leg.Psykolog till vårt team

Stjärnklinikens vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten. Vi står inför en häftig resa för att förverkliga detta och söker därför fler stjärnor till våra team. Med ett unikt lagarbete och ett forskningsbaserat arbetssätt säkerställer vi en hög kvalité på både interna och externa tjänster. Hos oss ska alla känna sig som en stjärna – oavsett om du är kund eller medarbetare!

Vill du vara en del i ett multidisciplinärt team? Du kommer samarbeta med andra yrkesgrupper och utveckla verksamheten samtidigt som du hjälper patienten till bästa möjliga vård. Stjärnklinikens vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten. Vi är ett starkt team av naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster/fysioterapeuter, massörer, idrottspsykologer och hälsoutvecklare som arbetar med privatpersoner, företag, föreningar, försäkringsbolag och via regisonsavtal.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar systematisk psykologisk behandling och bedömning inom första linjens psykiatri samt utveckling av arbetssättet på Stjärnkliniken. Du kommer finnas med som en självklar resurs då det gäller vårt arbete med företagskunder.

Din profil
Vi söker dig som är Leg. Psykolog. Som person är du ansvarstagande och självgående. Det är också viktigt att du är en initiativrik lagspelare, lösningsbenägen och professionell. Vi ser gärna att du har erfarenhet av organisation och ledarskap. 

Vårt erbjudande till dig
Som Leg.psykolog på Stjärnkliniken erbjuds du ett varierat arbete i en härlig arbetsmiljö. Förutom att ingå i ett team får du även arbeta självständigt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Genom regelbunden internutbildning bidrar du till att höja kvaliteten inom verksamheten. Som stöd i ditt arbete har du tillgång till resurser inom sälj, marknad, ekonomi, kommunikation och patientkoordinator.

Har du frågor om tjänsten?
Välkommen att kontakta
Markus Hast, VD Stjärnkliniken AB
hast@stjarnkliniken.com

Ansök genom att skicka personligt brev samt CV till rekrytering@stjarnkliniken.com

Anställningsform: Fast anställning med start enligt överenskommelse. Tjänsten är 100%.
Löneform: Månadslön

 

Vi intervjuar och anställer löpande. Välkommen med din ansökan!