VÅRA TJÄNSTER I VÄSTERÅS

Hos oss har du alla möjligheter att förebygga, optimera eller behandla en skada

KROPPS-BEHANDLING

Friskvårdande behandling

Tjänsten för dig som vill nyttja ditt friskvårdsbidrag hos våra naprapater, fysioterapeuter eller kiropraktorer. Din arbetsgivare har nu möjlighet att godkänna dessa tjänster som friskvård med 25% moms.

Naprapati

Naprapatens huvudsakliga mål är att ta bort smärtan som uppstår när samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar. Därefter återställer naprapaten kroppens rörelseförmåga och analyserar bakomliggande orsaker.

Kiropraktik

Kiropraktorns huvudsakliga mål är att ta bort smärtan som uppstår när samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar. Därefter återställer kiropraktorn kroppens rörelseförmåga och analyserar bakomliggande orsaker.

Massage

Vi anpassar alltid massagebehandlingen efter dina behov. Behandlande massage, idrottsmassage och gravidmassage.

Regionsavtal

På Stjärnkliniken i Västerås kan du som är över 20 år träffa vår Leg. Kiropraktor Mats Stjernholm som är ansluten till Region Västmanland. Du kan besöka Mats via detta avtal oberoende besvär för 170 kr/besök och högkostnadsskydd gäller. Vid uteblivet besök debiteras du med 270 kr.

TRÄNING & NULÄGE

Personlig Träning

Träna med oss på Stjärnkliniken! Vi hjälper dig att nå dina mål oavsett om det gäller att bli starkare eller att få bättre kondition.

INDIVIDUELL COACHING

Alla dessa tjänster kan ske digitalt.

Hälsocoaching

Hälsocoachning passar utmärkt för dig som vill göra någon form av livsstilssförändring och det kan vi stötta dig med genom att ge dig olika typer av verktyg för att öka din motivation. Till exempel om du vill börja träna, ändra din kost, stressa mindre, bryta ovanor, få till nya rutiner, eller justera din vikt. 

Samtalsterapi med Samtalsterapeut

Denna tjänst passar bland annat dig som lider av psykiska besvär, prestationsångest inom arbete, utbildning och relationer. Detta kan vara till hjälp om du genomgått en kris eller förändring.

Idrottspsykologisk rådgivning

Vår idrottspsykologiska rådgivare arbetar med laget, gruppen och individen, allt handlar om att skapa rätt förutsättningar för att idrottaren ska må bra och prestera, att hantera tankar, känslor och utveckla sin psykologiska flexibilitet.

Coachingsamtal

Med coachingen så hjälper vi dig att hitta din väg framåt, att se saker ur olika perspektiv och hjälper dig att identifiera dina motivatorer. Vad är viktigt för dig?