Hem » Nyheter » Stjärnkliniken tar ytterligare kliv på Sverigekartan

Stjärnkliniken tar ytterligare kliv på Sverigekartan

Nu kommer vi närmare dig! Genom Stjärnkliniken Sports öppnar vi på 9 nya orter och med vår kompetens kan vi hjälpa till ytterligare i just din stad för ett bättre välmående på resan mot ett friskare Sverige.

Stjärnkliniken har som mål att växa ännu mer under 2022 och består idag av ett sammansvetsat multidisciplinärt team av legitimerade och certifierade terapeuter, med kvalitet och trygghet i fokus. Vi erbjuder en stor bredd av kompetenser så som naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, massageterapeuter, personliga tränare samt hälsocoach och samtalsterapeut. Idag finns vi på 10 orter med totalt 13 kliniker samt företagets Naprapatbuss, som är en naprapatklinik ”på rull” som riktar sig till företag i Stockholmsområdet. Året som gick etablerade vi oss i Göteborg, Västerås, Örebro och Stockholm. Våra kunders recensioner på vår kundundersökning har gett oss kraft att vilja fortsätta vår resa i Sverige.

2022 kommer vara startskotten för Stjärnkliniken Sports

Stjärnkliniken Sports kommer att starta i Malmö, Helsingborg, Stockholm Spånga, Stockholm Vallentuna, Stockholm Täby, Örebro Aspholmen, Uppsala, Linköping Tornby och Östersund. Denna satsning gör Stjärnkliniken tillsammans med Nordens största padelaktör som i dag finns på över 80 anläggningar och jobbar för att padel ska bli en OS gren – We are Padel.

Stjänklinikens företagserbjudande i fokus 

– Stjärnkliniken Sports ligger i linje med vårt mål att skapa ett friskare Sverige och att bli rikstäckande, vi har fått många förfrågningar gällande att öppna nya kliniker på dessa orter och detta gör även att vårt företagserbjudande kan tas till nästa nivå. Fler och större företag kommer kunna nyttja oss och dessa anläggningar gör att vi kan erbjuda vår kompetens inom arbetsmiljö, management samt friskvård och hälsa, säger Stjärnklinikens VD Markus Hast.

 

Vi söker nya Stjärnor till alla Stjärnkliniken Sports nya kliniker! 
Vi söker ständigt efter nya terapeuter till våra många olika kliniker runt om i landet. Nu när Stjärnkliniken Sports drar igång så söker vi även en skicklig terapeut till varje ny klinik. Kanske har du ett extra intresse för idrottsmedicin, är sugen på att jobba i en spännande miljö eller så söker du nya utmaningar! Då är Stjärnkliniken Sports perfekt för dig! Varmt välkommen att höra av dig till [email protected] för mer frågor.