Hem » Nyheter » Stjärnkliniken förvärvar en av Stockholms största kedjor

Stjärnkliniken förvärvar en av Stockholms största kedjor

Stjärnkliniken tar steget in i Stockholm genom förvärvet av den välrenommerade naprapatkedjan Hedman Naprapaters fyra kliniker.
– Förvärvet stämmer väl in i vår målbild att växa med kvalitet i vårt arbete för ett friskare Sverige. Hedman Naprapater har ett gott rykte och ett inarbetat kundnätverk, säger Fredrik Brännström, koncernchef för Stjärnkliniken.

Stjärnkliniken har sedan år 2008 byggt sin framgång på multidisciplinära team av specialister som alltid arbetar för kundens bästa. Norrköpingsföretaget har vuxit organiskt och finns i 9 städer. Nu tar de steget in på Stockholmsmarknaden genom att köpa upp Hedman Naprapaters fyra kliniker på Östermalm, Södermalm, Stockholm city och i Solna.

– Vi har blickat mot Stockholm under en lång tid. När vi blev kontaktade av ägaren av Hedman Naprapater var det en jättefin möjlighet att förvärva en av de största naprapatkedjorna i Stockholm. De har ett gott rykte och fint renommé med ett inarbetat kundnätverk. Deras kliniker och värdegrund stämmer väl in i vår vision att växa med kvalitet, säger Stjärnklinikens grundare och koncernchef Fredrik Brännström.

Björn Hedman, VD för Hedman Naprapater stannar kvar i bolaget och ser fram emot samarbetet:

– Det är oerhört viktigt för mig att mina medarbetare och mitt företag tas om hand på rätt sätt i en ny ägarform. Efter en noggrann analys föll valet på Stjärnkliniken. Jag är helt övertygad om att grabbarna från Norrköping kommer att förvalta och utveckla Hedman Naprapater till något fantastiskt bra framöver. Marknaden i Stockholm är spännande och här kan Stjärnklinikens utbud svara upp mot högt ställda förväntningar. Det ska bli roligt att jobba tillsammans.

– Att få ta del av Björn och hans teams kunskap och erfarenhet kommer att vara en viktig pusselbit för ett ännu starkare Stjärnkliniken, säger Fredrik Brännström.

I och med förvärvet utökar Stjärnkliniken från 55 till 67 anställda. Namnet kommer att arbetas in i lugn takt innan namnbytet sker från Hedman Naprapater till Stjärnkliniken.

 

Fredrik Brännström, Koncernchef Stjärnkliniken

070-39 77 699

Björn Hedman, Leg.naprapat / VD Hedman Naprapater

070-777 61 02