Hem » Nyheter » Vi söker en klinikchef

Vi söker en klinikchef

Stjärnklinikens vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten. Vi står inför en häftig resa för att förverkliga detta och nu ges chansen till Dig att sitta i förarsätet. Vi söker nu klinikchef till vår kommande klinik i Katrineholm!

Du kanske går med tankar om att driva eget företag, söker en ny spännande arbetsplats eller helt enkelt nya utmaningar?

Arbetsuppgifter
Som klinikchef lyder du under VD och ingår i ledningsgrupp tillsammans med övriga klinikchefer. Du kommer att vara huvudansvarig för den operativa verksamheten, du har budgetansvar och tillsammans med övriga klinikchefer och VD utveckla företaget på kort och lång sikt enligt uppsatta mål. Du har personalansvar och har tillsammans med VD möjligheten att bygga upp ett starkt team. Du har i ditt arbete fullt stöd i form av resurser inom sälj, marknad, ekonomi, kommunikation och patientkoordinator. I arbetsuppgiften som klinikchef kommer du ha kvar din roll som manuell terapeut till ca 75 %.

Din profil
Vi söker dig som känner ett stort driv efter nya utmaningar och tillsammans med ledningen i Stjärnkliniken vill forma vår framtid. Som person är du ansvarstagande, självgående och lyhörd. Du är också en utpräglad lagspelare som förstår att ditt team är din styrka. Du strävar efter att hitta lösningar och har alltid en professionell inställning i allt du gör.

Har du frågor om tjänsten?
Välkommen att kontakta
Markus Hast, VD Stjärnkliniken AB
070-888 52 60 eller [email protected]

Vi intervjuar och anställer löpande.
Ansök genom att skicka personligt brev samt CV till [email protected]
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform: Fast anställning med start enligt överenskommelse
Tillträde: 2019-04-01 eller enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön, individuell lönesättning
Ort: Katrineholm