Hem » Nyheter » Träffa oss på Vårruset i Örebro

Träffa oss på Vårruset i Örebro

Torsdagen den 16 maj är det äntligen dags för årets upplaga av Vårruset i Örebro. 

För tredje året i rad kommer vi att finnas på plats med vårt tält vid Gustavsviksbadet, där erbjuder vi enklare behandlingar före och efter loppet. Alla behandlingar är kostnadsfria, men vi blir oerhört tacksamma om ni istället vill ge en valfri summa till Barncancerfonden. Förutom behandlingar är vi väldigt förtjusta i att prata och svara på frågor, så kom gärna fram och hälsa om ni är på plats.

Har ni inte anmält er redan så är det hög tid att göra det, man kan välja på ett Fun Run på antingen 2,5 km eller 5 km, samt 5 km med tidtagning. Alla är välkomna att uppleva energin och glädjen på plats. 

Skulle det vara så att du har besvär som stör din uppladdning eller ditt deltagande, så hjälper vi väldigt gärna till med en bedömning och behandling av dessa på kliniken. Är det istället så att du behöver hjälp med träningsupplägg hjälper vi dig självklart med det också. Vi finns som vanligt i våra fina lokaler på Kungsgatan 32, tidsbokning gör du enklast online https://stjarnklinikenorebro.bestille.no/OnCust2/#!/ eller genom att ringa till vår reception på 010 – 30 30 260.