Hem » Nyheter » Nu erbjuder vi även coaching!

Nu erbjuder vi även coaching!

Vi vill hjälpa dig att hitta din väg till hälsa och välbefinnande. ⭐ Därav erbjuder vi nu även coachingsamtal för dig som söker en positiv förändring i ditt liv:

  • Kanske har du uppsatta mål, där du behöver strategier för att uppnå dessa? 🚀
  • Kanske vet du inte riktigt vad du vill eller har svårt att finna en lösning på ett problem?
  • Känns det som att du har fastnat i dina tankar/känslor/beteende och inte kommer vidare?
  • Upplever du negativ stress och vill ha en förändring?

Oavsett ämne för coachingen så hjälper vi dig att hitta din väg framåt, att se saker ur olika perspektiv och hjälper dig att identifiera dina motivatorer. Vad är viktigt för dig?

Åsa är certifierad PCC coach, och har flerårig erfarenhet av bl.a. coaching för individer och grupper, inom organisationer och företag, inom jobb- och ledarskapscoaching.

Så, vad är då coaching?

Coaching hos oss är ett förtroendefullt samtal inom det område du som kund väljer. Ofta handlar det om att man vill ha förändring inom något specifikt område eller att man vill ha hjälp att finna lösningar på någon utmaning man står inför. Det kan handla om att man att man vill påbörja ett nytt beteende tex att leva hälsosammare, att man vill kunna sätta gränser, få en mindre stressig vardag eller något helt annat – du väljer.

Samtalet bygger på ömsesidig respekt och du som kund bestämmer helt vad du vill berätta och inte. Coachens uppgift är att hjälpa dig att identifiera vad du vill uppnå med samtalet, utforska ditt beteende hittills inom området och klargöra din situation nu och framåt.

Coachens uppgift är att lyssna aktivt, hjälpa dig att få perspektiv, dra nytta av dina styrkor och förmågor, hjälpa dig att lära nytt, hitta dina inre resurser och stötta dig i att identifiera dina lösningar. För att lösningar och förändringar ska fungera över tid, kännas rätt och vara motiverande för dig, så är det viktigt att det är du själv som finner svaren. Coachen är personen som finns vid din sida under processen, inspirerar och leder processen, men det är du som kommer att hitta svaren.
Givetvis gäller fullständig sekretess.

Vill du ha konkreta resultat på utmaningar, utvecklingsområden eller möjligheter du står inför i livet, boka in dig på en coachingtid hos Åsa.

⭐ Just nu har vi start-up erbjudande med 200 kronor rabatt på coachingsamtal. Gäller under september månad. Skriv ”Välkommen Åsa” i bokningen för att ta del av erbjudandet. Passa på att göra din bokning direkt, för att ta del av öppningserbjudandet & prova på coaching!
Bokning kan göras här: Boka tid

Varmt välkomna!