Hem » Nyheter » Stjärnkliniken utökar med ytterligare en klinik i Sörmland

Stjärnkliniken utökar med ytterligare en klinik i Sörmland

Resan mot ett friskare Sverige fortsätter i takt med att Stjärnkliniken utökar med en klinik i Flen. Klinikerna i Katrineholm och Flen kommer att drivas av den erfarne Leg.naprapaten Gustav Ingestad som varit verksam i Flen de senaste 9 åren. Stjärnkliniken är ett team av specialister inom manuell medicin som hjälper både dig som privatperson med även dig som företag och förening.

Den 1 oktober startar Gustav Ingestad sin tjänst på Stjärnkliniken. Gustav är utbildad naprapat sedan 2006 och han startade upp sin egen naprapatklinik i Flen 2010 och har drivit den sedan dess. Gustav har hjälpt både mer och mindre kända fotbollslag och han hjälper gärna patienter med såväl akutare samt långdragna besvär. Han är vidareutbildad genom OMI Norden, gällande ländrygg och axlar. Förutom naprapatbehandling och massage kommer han kunna utföra stötvågsbehandling på båda klinikerna.

Region Sörmland
På Stjärnkliniken i Katrineholm har du även möjlighet att besöka en Leg.naprapat inom avtalet för Region Sörmland. Detta då du har besvär relaterade till rörelseorganen, framförallt nacke, axlar och rygg samt perifera besvär med tydligt orsakssamband till nacke, axlar och rygg.

Kliniker i både Flen och Katrineholm
Nu kan du som bor i Flen komma i kontakt med Stjärnkliniken. Stjärnkliniken tar över Naprapat Gustav Ingestads befintliga lokaler med Gustav själv i täten. Ni hittar Stjärnkliniken på samma adress, Kyrkvägen 1 i Flen.

-Det känns väldigt kul att kunna presentera Gustav Ingestad som klinikchef i Katrineholm och dessutom utöka med en klinik i Flen. Vi ser fram emot att ha Gustav med i teamet för resan mot ett friskare Sverige, säger VD Markus Hast och fortsätter,
-Kliniken i Flen kommer att stöttas upp av det redan befintliga starka teamet av specialister inom manuell medicin som idag finns på kliniken i Katrineholm.

Följ med på resan mot ett friskare Sverige!