Hem » Nyheter » Fokusgrupp – Höft & Ländrygg

Fokusgrupp – Höft & Ländrygg

Har du haft långvarig smärta/problem i höft och ländrygg eller tidigare skador som är återkommande? Lumbago, ischias, diskbråck, andra skador eller trauman, stelhet/hypermobilitet eller tröttnadskänsla? Under 6 veckor, ett gruppass i veckan, får du utbildning och träning för att själv kunna förstå och hantera dina besvär. Detta med hjälp av våra terapeuter specialiserade inom området.

Workshop 2 med start v.42 – Höft & Ländrygg

»TISDAGAR 16.30 – 17.30 Stjärnkliniken Norrköping, Trädgårdsgatan 8A
»Leds av Lina Ekström Medling (Cert. massageterapeut och Lic. personlig tärnare) och Frida Bylinder (Idrottsfysiolog)
»6 tillfällen för 1495 kr

Höftleden är en kulled som jobbar för att stabilisera bäckenet och omkringliggande muskulatur. Att en inskränkt rörlighet eller överaktivering i denna led, kan orsaka smärta och problem. Ländryggssmärta är komplext och kan komma av många olika orsaker exempelvis som svag bålmuskulatur, arbetsställning och överansträngning. Under dessa tillfällen kommer du få träning, rörelse och djupare förståelse för att både hantera och förebygga problemet.

Begränsat antal plaster 10st, sista anmälningsdag är måndag 14/10. Anmälan görs till [email protected][email protected] eller 011 – 15 95 95

Följ vår dagliga verksamhet på Facebook och Instagramdär svarar vi även på dina frågor gällande prestation, optimering, kropp och hälsa!