Hem » Nyheter » Stjärnkliniken öppnar i Örebro

Stjärnkliniken öppnar i Örebro

Stjärnkliniken expanderar och öppnar sin första klinik i Närke. Resan mot ett friskare Sverige fortsätter i takt med att Stjärnkliniken utökar med ytterligare en klinik i höst, denna i Örebro. Stjärnkliniken är ett team av specialister inom manuell medicin som anlitas av företag, privatpersoner, försäkringsbolag och föreningar.

Stjärnkliniken är teamet bestående av certifierade och legitimerade terapeuter med kvalitet, trygghet och kompetens i fokus som erbjuder en stor bredd av kompetenser vilket skapar alla möjligheter att förebygga, optimera eller behandla. Målet är alltid att på snabbast möjliga sätt få patienten att komma tillbaka till samma nivå som innan skadan – eller ännu längre!

I dagsläget finns Stjärnkliniken i sex städer och nu är det återigen dags att öppna en till klinik, med visionen om ett friskare Sverige. Klinikchef för Stjärnkliniken i Örebro kommer till en början att vara Markus Hast som även är VD för Stjärnkliniken. Markus har bland annat meriter som Tre Kronors naprapat de två senaste VM-turneringar. Direkt in i teamet kommer den erfarne och lokalt kända Leg.naprapaten Johnny Sellvén att finnas på kliniken.

Region Örebro län
På Stjärnkliniken i Örebro finns även möjlighet att besöka Johnny Leg.naprapat inom avtalet för Region Örebro län. Detta gäller vid olika typer av besvär relaterade från ryggraden. Stjärnkliniken hittar ni på Våghustorget 3 i Örebro city där Johnny redan har hjälpt många de senaste 7 åren.

-Ambitionen är att hitta en ännu större lokal i city så att vi kan bygga ut teamet med ytterligare spetskompetens inom manuell medicin, säger Markus och fortsätter,
-Örebro är en expansiv stad som även geografiskt passar oss väldigt bra. Vi gillar idrottslivet och framåtandan i staden. Johnny är en stjärna som vi vill fortsätta bygga teamet kring. Vi ser fram emot vad vi kan erbjuda Örebro, avslutar Markus Hast.

 

Fotograf: Fredrik Kellén, Örebro kommun