Hem » Nyheter » Stjärnkliniken i laguppställningen till Carlson Hockey Games

Stjärnkliniken i laguppställningen till Carlson Hockey Games

Stjärnklinikens VD och leg. naprapat Markus Hast är en del av Tre Kronors medicinska team på Hockey-VM i Slovakien. Innan mästerskapet drar igång ska Carlson Hockey Game spelas i Ericsson Globe och DRFG Arena, Brno, Tjeckien 1-5 maj.

Stjärnklinikens vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten, en vision som har varit självklar redan från början. Stjärnkliniken har sedan start arbetat nära elitidrottare och landslag, en kunskap de vårdar, delar med sig av och implementerar i deras organisation för att kvalitetssäkra att deras kunder får den bästa behandlingen. Den breda kompetensen som teamet på Stjärnkliniken besitter ger deras kunder de bästa förutsättningarna för att optimera sin individuella prestation. Det är så man tar guld!

Stjärnklinikens skickliga terapeuter har bland annat varit med och vunnit SM-guld med Norrköping Dolphins samt representerat Sverige på Paralympics i Rio och Pyeongchang. Markus Hast var naprapat för Tre Kronor redan 2018 och är därmed regerande världsmästare.

Under Carlson Hockey Games kommer bland annat 16 NHL spelare att ansluta till Tre Kronor. Hast uppgift i det medicinska teamet är att undersöka och behandla laget för att hålla truppen frisk, skadefri och även optimera prestationerna för de utmaningar spelarna ställs inför.

-Jag ser fram emot kommande turnering som är en bra genomkörare innan VM. Vi samlar ihop laget och det blir ett bra tillfälle att komma ihop som grupp och samtidigt få spelet att stämma på isen. Sedan blir det ett par dagar på hemmaplan innan det är dags att åka till Bratislava, Slovakien nästa vecka för att starta upp VM. Där hoppas vi självklart på att kunna försvara VM-titeln från förra året, avslutar Hast.