Hem » Nyheter » Stjärnkliniken utses till Gasellföretag 2020

Stjärnkliniken utses till Gasellföretag 2020

”Att vi alla på Stjärnkliniken tillsammans har skapat detta genom att vi från början har trott på våran grundfilosofi att bygga ett starkt multidisciplinärt team med mycket kompetens under samma tak har gjort detta möjligt”

2000 skapade Dagens Industri ett koncept för att Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. De ville därför lyfta de snabbast växande företagen i Sverige, dessa kom till att kallas Gasellföretag. Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller de höga kraven för att få kallas Gasellföretag.

Det här är en otroligt kul utmärkelse att få och kännedomen att det är färre än 1 % av Sveriges aktiebolag som får denna utmärkelse gör det till ärofylld utmärkelse. Att vi alla på Stjärnkliniken tillsammans har skapat detta genom att vi från början har trott på våran grundfilosofi att bygga ett starkt multidisciplinärt team med mycket kompetens under samma tak har gjort detta möjligt, säger VD Markus Hast.

Den 5 November hålls en digital gala där ”Di Gasell hyllar Sveriges mest framgångsrika företag”. Det kommer vara intervjuer med spännande gäster, hyllningar till årets Gaseller och priser till länsvinnare kommer att delas ut och få ta del av andras tillväxtresor och hur de tacklat det här året.

Läs mer om Di Gasell här.