Naprapatbussen

Flexibel, hållbar, kvalitativ, kostnadseffektiv och tidsbesparande friskvård. Låter det bra? Vi gör det möjligt tack vare Naprapatbussen, en nytänkande, etablerad verksamhet som i första hand vänder sig till företag.

Bussen är fullt utrustad med allt som behövs för en naprapatbehandling. Din personal slipper ta extra ledigt från jobbet och ta sig till en klinik vilket sparar både tid, produktion, miljö och pengar. Vi är ensamma på marknaden med att komma ut på arbetsplatsen med en hel naprapatpraktik.

Naprapatbussen har sedan 2007 varit verksam i Stockholmsområdet och har levererat naprapati på ett kreativt sätt ut mot företag. Konceptet är väl utvecklat med en egendesignad naprapat-buss med alla nödvändigheter för att kunna leverera säker företagshälsovård.

Naprapatbussen kan även medverka på exempelvis idrottsevenemang och annat – möjligheterna är stora!

Flertalet stora företag som exempelvis Skanska och Ikano bostad har under många år valt det smidiga sättet att låta en Leg. naprapat komma ut till byggarbetsplatsen eller kontoret och har på så sätt fått en smidig, effektiv och kvalitativ friskvård.

Tycker du det låter spännande och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!