Samuel Stjerneklev


Cert. Medicinsk massageterapeut

Samuel har tagit examen som medicinsk massageterapeut och personlig tränare på Bergqvist utbildningar i Linköping. Samuel specialiserar sig på att använda olika massage- och manuella tekniker för att behandla muskelsmärta, stelhet och skador. Med god kunskap inom anatomi och fysiologi kommer han med praktiska färdigheter jobba för att lindra patienternas besvär och främja deras välbefinnande.

I sitt arbete genomför Samuel noggranna bedömningar av patienternas tillstånd för att skapa skräddarsydda behandlingsplaner. De kan handla om olika hälsoproblem som ryggont, nackspänningar, idrottsskador. Genom att använda olika massagetekniker, som djupvävnadsmassage, triggerpunktsmassage och stretching, fokuserar de på att minska smärta, öka rörlighet och främja snabbare läkning.

Genom att kombinera sin medicinska kunskap med skicklighet i massageterapi spelar de en viktig roll för Samuel att främja patienternas välbefinnande och friskhet.

Kuriosa

Samuel kommer ursprungligen ifrån Jönköping där han även tog studenten som nybliven målare. Han har ett eget stort intresse för styrketräning och har under sin ungdom spelat mycket bollsporter. Framförallt Innebandy. På fritiden gillar Samuel spendera tid med sina nära och kära, Styrketräna, testa nya träningsformer. På helgerna är det mycket möjligt att Samuel slänger sig i soffan för att följa sitt älskade Formel 1.