Carina Porath


Cert.medicinsk massageterapeut

Carina började hos oss på Stjärnkliniken februari 2018. Hon brinner för friskvård, hälsa och träning ur ett holistiskt perspektiv. Carinas mål är att få dig att bli nyfiken på hur du kan leva för att må som bäst utifrån just dina förutsättningar, önskemål och behov. Genom olika tester och undersökningar leta efter orsakerna till varför du har ont. Får vi bort smärtan och det som orsakar den är det lättare att kunna leva ett sunt, hälsosamt och friskt liv. Hon utför olika massage både i behandlande syfte med hjälp av bl.a. triggerpunktsbehandling och för avslappning i en stressad vardag. Carina har arbetat mycket med ”kvinnor mitt i livet” med fokus på stressrelaterade symtom, MammaMage-träning samt att stärka upp kroppen. Hon blev maj -2019 färdigutbildad certifierad MammaMageTränare, också kallad Maternity Health by MammaMage. Där hon bland annat lär ut hur kvinnor kan träna att kontrollera magmuskelfunktionen, tittar efter sk diastas, stifness, teori och praktik på tillvägagångssätt för återgång till träning.

Förutom certifierad Medicinsk Massageterapeut är Carina licensierad Personlig Tränare samt Kostrådgivare. Våren 2022 blev Carina klar som Medicinsk Yogainstruktör, mejla gärna för mer information.

Kuriosa

Träningsälskare som sadlat om från förskollärare till terapeut. Gillar och har testat på många olika sporter, allt från yoga till MMA.