Stjärnkliniken i Mjölby

På Kungsvägen 56, i centrala Mjölby precis intill Svartån ligger Stjärnkliniken i Mjölby. Mjölby kommun är en kommun med fin framåtanda, precis det vi på Stjärnkliniken var ute efter vid öppning av en denna klinik – 2017 var starten för den ljusa, mysiga och fräscha klinik som Stjärnkliniken i Mjölby är. Här kan du träffa en mix av experter på människokroppen i form av naprapater, fysioterapeuter, psykolog och massageterapeut.

På kliniken i Mjölby har vi avtal med Region Östergötland gällande rygg och nacke där vi arbetar i team om naprapater, fysioterapeuter och psykolog, vi tar även emot privata kunder. Förutom att vi sponsrar Mjölby Hockey så har vi även ett bra samarbete med Fitness4you.

Klinikchef: Sofia Falkenteg

Telefonbokning för privatkunder
0142-15995

Telefonbokning via Region Östergötland (läs mer nedan):
0142-12095

Öppettider:

Måndag – fredag: 08.00-17.00
(kan variera efter tillgänglighet)

Hitta hit: Kungsvägen 56

Boka din egen tid här:

Boka tid hos oss!

Hur du ska boka tid hos oss beror på vilken kundgrupp du tillhör. Om du kontaktar oss som privatperson, eller om du går via vårt avtal för rygg och nacke hos Region Östergötland.

→ Privatkund

Du som är privatkund hos oss kan ta del av våra tjänster och boka in dina tider på nätbokningen eller på telefonnumret för privatkunder nedan. Denna gäller för massagebehandlingar samt sjukgymnast/fysioterapeut/naprapat under privat taxa (725:- utan högkostnadsskydd).

Telefonbokning för privatkunder
0142-15995

Boka din egen tid här:

→ Region Östergötland

Har du besvär från rygg eller nacke?
På Stjärnkliniken i Mjölby har du då möjlighet att besöka sjukgymnast/fysioterapeut eller naprapat under avtal med Region Östergötland där högkostnadsskydd gäller. Du bokar eller ombokar dina tider endast på nedanstående telefonnummer. Det går alltså inte att boka eller omboka dessa tider i nätbokningen.

Bokning och ombokning för patienter under avtal med Region Östergötland:
0142-12095

Telefontider: vardagar 9:30 – 10:15