Stjärnkliniken i Mjölby

På Kungsvägen 56, i centrala Mjölby precis intill Svartån ligger Stjärnkliniken i Mjölby. Mjölby kommun är en kommun med fin framåtanda, precis det vi på Stjärnkliniken var ute efter vid öppning av en denna klinik – 2017 var starten för den ljusa, mysiga och fräscha klinik som Stjärnkliniken i Mjölby är. Här kan du träffa en mix av experter på människokroppen i form av naprapater, fysioterapeuter, psykolog och massageterapeut.

På kliniken i Mjölby har vi avtal med Region Östergötland gällande rygg och nacke där vi arbetar i team om naprapater, fysioterapeuter och psykolog, vi tar även emot privata kunder. Förutom att vi sponsrar Mjölby Hockey så har vi även ett bra samarbete med Fitness4you.

Telefonbokning för privatkunder
010-30 30 260

Telefonbokning via Region Östergötland (läs mer nedan):
0142-12095

Öppettider:

Måndag – fredag: 08.00-17.00
(kan variera efter tillgänglighet)

Hitta hit: Kungsvägen 56

Få hjälp av våra experter.

 

Boka tid hos oss!

Hur du ska boka tid hos oss beror på vilken kundgrupp du tillhör. Om du kontaktar oss som privatperson, eller om du går via vårt avtal för rygg och nacke hos Region Östergötland.

→ Privatkund

Du som är privatkund hos oss kan ta del av våra tjänster och boka in dina tider på nätbokningen eller på telefonnumret för privatkunder nedan. Denna gäller för massagebehandlingar samt sjukgymnast/fysioterapeut/naprapat under privat taxa (725:- utan högkostnadsskydd).

Telefonbokning för privatkunder
010-30 30 260

Boka din egen tid här:

→ Region Östergötland

Har du besvär från rygg eller nacke?
På Stjärnkliniken i Mjölby har du då möjlighet att besöka sjukgymnast/fysioterapeut eller naprapat under avtal med Region Östergötland där högkostnadsskydd gäller. Du bokar eller ombokar dina tider endast på nedanstående telefonnummer. Det går alltså inte att boka eller omboka dessa tider i nätbokningen.

Bokning och ombokning för patienter under avtal med Region Östergötland:
0142-12095

Telefontider: vardagar 9:30 – 10:15

Stjärnkliniken Sports

Stjärnkliniken Sports

Stjärnkliniken växer så det knakar och har blivit nationell partner till We Are Padel. Stjärnkliniken gör en stor satsning och öppnar kliniker i 9 orter runt om i landet under namnet Stjärnkliniken Sports. Du hittar oss bland annat i några av WAP´s padelhallar och med...

Vi har öppet som vanligt

Vi har öppet som vanligt

Vi strävar emot att du som patient alltid ska få en trygg upplevelse hos oss och följer självfallet de restriktioner som Folkhälsomyndigheten har beslutat. Folkhälsomyndigheten bedömer enligt följande: "Nödvändig närkontakt, som vid exempelvis vårdbesök och medicinska...

Stjärnkliniken utses till Gasellföretag 2020

Stjärnkliniken utses till Gasellföretag 2020

"Att vi alla på Stjärnkliniken tillsammans har skapat detta genom att vi från början har trott på våran grundfilosofi att bygga ett starkt multidisciplinärt team med mycket kompetens under samma tak har gjort detta möjligt" 2000 skapade Dagens Industri ett koncept för...