KARRIÄR

NAPRAPAT

Stjärnklinikens vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten.

Beskrivning

Som naprapat ingår du i något av våra olika klinikteam och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i bedömning, behandling och träning av besvär/symtom från rörelseapparaten. Du möter både privatpersoner och idrottslag/idrottare och kan även arbeta utanför kliniken på olika företagsuppdrag. På vissa av våra kliniker har vi specifika uppdrag via Region vilket kan innebära möjlighet till viss specialisering.

I rollen som naprapat är du en god förebild och representant för hälso- och sjukvårdsarbetet. Du kommer självklart delta i att utveckla verksamheten framåt efter våra värdegrunder och verksamhetsmål.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad naprapat med en ambition att växa i din yrkesprofession tillsammans med vårt starka team. Du ska ha god kännedom och erfarenhet av flera manuella behandlingsmetoder. Kunskaper inom elektromedicin och akupunktur är meriterande. Som person är du ansvarstagande och självgående. Det är också viktigt att du är en initiativrik, lagspelare, lösningsbenägen och professionell.

Vårt erbjudande till dig
Som naprapat på Stjärnkliniken erbjuds du ett varierat arbete i en härlig arbetsmiljö. Förutom att ingå i ett team får du även arbeta självständigt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Genom regelbunden internutbildning och fördjupningsarbete i någon av våra fokusgrupper bidrar du till att höja kvaliteten inom verksamheten. Du ges bra utvecklingsmöjligheter genom en årlig utbildningspott samt tillgång till mentorskap. Som stöd i ditt arbete har du tillgång till resurser inom sälj, marknad, ekonomi, kommunikation och administration.

Har du frågor om tjänsten?
Marcus Sandberg

Rekryteringsansvarig

[email protected]

Vi intervjuar och anställer löpande.
Ansök genom att skicka personligt brev samt CV till [email protected]

Anställningsform
Fast anställning med start enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön/provisionslön, individuell lönesättning

“Som en del av Stjärnkliniken får jag möjlighet till både personlig och professionell utveckling. För egen del har det även inneburit arbete med idrottsmedicin på både lokal nivå såväl som nationell och internationell“

Tim Prantner

LEG. FYSIOTERAPEUT

Vanliga frågor

icon

Vad är meriterande när man söker jobb hos er?

Självklart letar vi efter hög kompetens inom vård och friskvård men stor vikt läggs vid personlighet. Vi vill att du ska ha Stjärnbeteendet!

icon

Jag ser att ni inte finns i min stad men är intresserad av att arbeta på Stjärnkliniken. Hur går jag tillväga?

Vi är i en stark expansions fas och öppnar ständigt på nya orter, så tveka inte att skicka in till ansökan till oss oavsett!

icon

Jag går en utbildning inom vård och friskvård och skulle vilja göra praktik hos er. Hur går jag tillväga?

När vi har möjlighet så tar vi emot praktikanter, så du är varmt välkommen att ansöka om praktik här [email protected]