KARRIÄR

MASSAGETERAPEUT

Stjärnklinikens vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten.

Beskrivning

Som massageterapeut ingår du i något av våra olika klinikteam och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i bedömning, behandling och träning av besvär/symtom från rörelseapparaten. Du möter både privatpersoner och idrottslag/idrottare och arbetar utanför kliniken på olika företagsuppdrag.

I rollen som massageterapeut är du en god förebild och representant för hälso- och sjukvårdsarbetet. Du kommer självklart delta i att utveckla verksamheten framåt efter våra värdegrunder och verksamhetsmål.

Din profil
Du är certifierad massageterapeut och har gärna några års yrkeserfarenhet. Idrottsmassage eller annan specialisering är meriterande då vi erbjuder olika typer av behandlingar. Hos oss på Stjärnkliniken arbetar du i team och ansvarar för en säker och individuellt anpassad behandling. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta komma till oss. Som person är du ansvarsfull, målmedveten och har en hög social kompetens.

Vårt erbjudande till dig
Som massageterapeut på Stjärnkliniken erbjuds du ett varierat arbete i en härlig arbetsmiljö. Förutom att ingå i ett team får du även arbeta självständigt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Genom regelbunden internutbildning och fördjupningsarbete i någon av våra fokusgrupper bidrar du till att höja kvaliteten inom verksamheten. Du ges bra utvecklingsmöjligheter genom en årlig utbildningspott samt tillgång till mentorskap. Som stöd i ditt arbete har du tillgång till resurser inom sälj, marknad, ekonomi, kommunikation och administration.

Har du frågor om tjänsten?
Marcus Sandberg

Rekryteringsansvarig

[email protected]

Vi intervjuar och anställer löpande.
Ansök genom att skicka personligt brev samt CV till [email protected]

Anställningsform
Fast anställning med start enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön/provisionslön, individuell lönesättning

Jag är stolt över att vara en del av Stjärnkliniken där jag får hjälpa människor att må bra och nå sina mål. Det är en bonus att jag får utvecklas i min yrkesroll kombinerat med mitt intresse för orientering

Ida Hylander

CERT. MASSAGETERAPEUT OCH LIC. PERSONLIG TRÄNARE

Vanliga frågor

icon

Vad är meriterande när man söker jobb hos er?

Självklart letar vi efter hög kometens inom vård och friskvård men stor vikt läggs vid personlighet. Vi vill att du ska ha Stjärnbeteendet!

icon

Jag ser att ni inte finns i min stad men är intresserad av att arbeta på Stjärnkliniken. Hur går jag tillväga?

Vi är i en stark expansions och öppnar ständigt på nya orter, så tveka inte att skicka in till ansökan till oss oavsett!

icon

Jag går en utbildning inom vård och friskvård och skulle vilja göra praktik hos er. Hur går jag tillväga?

När vi har möjlighet så tar vi emot praktikanter, så du är varmt välkommen att ansöka om praktik här [email protected]