KARRIÄR

KIROPRAKTOR

Stjärnklinikens vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten.

Beskrivning

Som kiropraktor ingår du i något av våra olika klinikteam och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i bedömning, behandling och träning av besvär/symtom från rörelseapparaten. Du möter både privatpersoner och idrottslag/idrottare och kan även arbeta utanför kliniken på olika företagsuppdrag. På vissa av våra kliniker har vi specifika uppdrag via Region vilket kan innebära möjlighet till viss specialisering.

I rollen som kiropraktor är du en god förebild och representant för hälso- och sjukvårdsarbetet. Du kommer självklart delta i att utveckla verksamheten framåt efter våra värdegrunder och verksamhetsmål.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad kiropraktor med en ambition att växa i din yrkesprofession tillsammans med vårt starka team. Du ska ha god kännedom och erfarenhet av flera manuella behandlingsmetoder. Kunskaper inom elektromedicin och akupunktur är meriterande. Som person är du ansvarstagande och självgående. Det är också viktigt att du är en initiativrik, lagspelare, lösningsbenägen och professionell.

Vårt erbjudande till dig
Som kiropraktor på Stjärnkliniken erbjuds du ett varierat arbete i en härlig arbetsmiljö. Förutom att ingå i ett team får du även arbeta självständigt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Genom regelbunden internutbildning och fördjupningsarbete i någon av våra fokusgrupper bidrar du till att höja kvaliteten inom verksamheten. Du ges bra utvecklingsmöjligheter genom en årlig utbildningspott samt tillgång till mentorskap. Som stöd i ditt arbete har du tillgång till resurser inom sälj, marknad, ekonomi, kommunikation, HR och administration.

Har du frågor om tjänsten?
Marcus Sandberg

Rekryteringsansvarig

[email protected]

Vi intervjuar och anställer löpande.
Ansök genom att skicka personligt brev samt CV till [email protected]

Anställningsform
Fast anställning med start enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön/provisionslön, individuell lönesättning

”Min största drivkraft på Stjärnkliniken är att utveckla tjänster för att öka hälsa för kvinnor- här är en stor patientgrupp som kan få stor hjälp av den senaste tidens forskning och vår kunskap

Felicia Krepper

CERT. MASSAGETERAPEUT OCH CERT. MAMMAMAGE-TRÄNARE

Vanliga frågor

icon

Vad är meriterande när man söker jobb hos er?

Självklart letar vi efter hög kometens inom vård och friskvård men stor vikt läggs vid personlighet. Vi vill att du ska ha Stjärnbeteendet!

icon

Jag ser att ni inte finns i min stad men är intresserad av att arbeta på Stjärnkliniken. Hur går jag tillväga?

Vi är i en stark expansions och öppnar ständigt på nya orter, så tveka inte att skicka in till ansökan till oss oavsett!

icon

Jag går en utbildning inom vård och friskvård och skulle vilja göra praktik hos er. Hur går jag tillväga?

När vi har möjlighet så tar vi emot praktikanter, så du är varmt välkommen att ansöka om praktik här [email protected]