Hem » Nyheter » Stjärnkliniken öppnar i Västerås

Stjärnkliniken öppnar i Västerås

Stjärnkliniken verkar för ett friskare Sverige och tar ytterligare ett kliv på den geografiska kartan genom att idag, den 1 september öppna nästa nya klinik i Västerås. På Stora gatan 42 mitt i centrala Västerås hittar du det multidisciplinära teamet på Stjärnkliniken! 

Stjärnkliniken består av ett sammansvetsat team av legitimerade och certifierade terapeuter med kvalitet och trygghet i fokus som erbjuder en stor bredd av kompetenser. Hos oss hittar du naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, massageterapeuter, personliga tränare samt hälsocoach och samtalsterapeut. Detta skapar alla möjligheter för dig som privatperson, dig som har privat sjukförsäkring, er som företagare som vill satsa på företagshälsovård tillsammans med oss eller er som verkar i idrottsföreningar och landslag att förebygga, optimera eller få hjälp med olika typer av behandlingar utefter behov. Målet är alltid att på bästa möjliga sätt få dig smärtfri och bidra till ett hälsosamt välmående, men också hjälpa dig som vill prestera på din högsta nivå utifrån din förmåga och dina mål.

I dagsläget finns Stjärnkliniken i 10 olika städer och driver 13 kliniker runt om i landet.

– Västerås ligger geografiskt bra och har ett rikt föreningsliv och är samtidigt en bra stad att verka i. När allt kändes rätt med timing, medarbetare på plats och att vi dessutom hittade drömlokalen så var det ett enkelt beslut att ta i vår satsning mot ett friskare Sverige. Kliniken ligger bara knappt en timme från vår klinik i Katrineholm och med vårt multidisciplinära team kan vi med den här satsningen hjälpa våra patienter på bästa sätt, säger Stjärnklinikens vd Markus Hast.

Markus Hast
VD / Leg.naprapat

070-888 52 60