Hem » Nyheter » Stjärnkliniken – Officiell leverantör till Göteborgsvarvet

Stjärnkliniken – Officiell leverantör till Göteborgsvarvet

Göteborgsvarvet är nu tillbaka efter två års uppehåll och har genom åren satt drygt 1,4 miljoner människor i rörelse sedan år 1980. Den 21 maj 2022 är det dags för folkfest igen. Göteborgsvarvet är det klassiska 21 kilometersloppet som arrangeras i Göteborg, Sverige med ca 60 000 löpare anmälda och redo att springa världens största halvmaraton varje år. Stjärnkliniken som är officiell leverantör i år och tre år framåt ser fram emot att ta hand om alla löpare som är i behov av massage efter loppet.

Stjärnkliniken har sedan start arbetat nära elitidrottare och landslag – en kunskap vi vårdar, delar med oss av och implementerar i hela vår organisation för att kunna behandla våra kunder på bästa sätt. Stjärnkliniken består av ett stort multidisciplinärt team med många olika professioner med över 70 medarbetare på 10 olika orter och 13 kliniker runt om i Sverige.

– Det är otroligt kul att ett så känt och stort varumärke som Göteborgsvarvet väljer att ingå i samarbete med oss. Detta ligger helt i linje med att Stjärnkliniken växer geografiskt och har som vision att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten, säger Markus Hast, VD Stjärnkliniken.

Stjärnkliniken står redo vid massagebänkarna och kommer att finnas på plats vid målområdet för att massera alla löpare som kommit i mål med stela och ömma kroppar efter att ha sprungit loppet.

– Göteborgsvarvet är glada att Stjärnkliniken hjälper oss att kunna ge löparna bästa möjliga återhämtning genom fri massage efter målgång. Den bredd på kompetenser som Stjärnkliniken innehar ger oss också möjligheten att erbjuda löparna professionell behandling och rådgivning under hela året, säger Sara Brankell som är kommersiell chef för Göteborgsvarvet.