Hem » Nyheter » Stjärnkliniken ny partner till Katrineholm Bandy

Stjärnkliniken ny partner till Katrineholm Bandy

Bildtext: Katrineholm Bandys sportchef, Jonas Åkerström (mitten), tillsammans med Christer Svensson, massageterapeut Stjärnkliniken (vänster), och vår vd Markus Hast (höger). 

Vi kan glädjen meddela att vi kommer stötta Katrineholm Bandy gällande träning och rehabilitering

Vi har ingått i ett flerårigt avtal med syfte att hållbart, över tid, stärka föreningens arbete med bland annat försäsongsträning och rehabilitering. Avsikten är att bygga ett helhetskoncept där föreningens utövare och medlemmar på ett enkelt och professionellt sätt ska få tillgång till vår temas expertis och kompetens inom olika områden. Vi är en mix av terapeuter som prestigelöst tar hjälp varandra och vi kommer jobba som ett lag för att erbjuder föreningen bredast möjliga kometens.

Vi kommer bland annat att vara huvudansvariga för upplägget när det gäller försäsongsträningen för Katrineholm Bandys allsvenska A-lag, men kommer även att arbeta med laget under hela året för att spelarna ska få bästa möjliga förutsättningar att prestera både på och av isen, här blir helhetssynen det vinnande konceptet.

– Det känns som ett självklart val för oss att börja jobba med Katrineholm Bandy när vi nu har etablerat oss i staden. Det är stadens starkaste idrottsvarumärke och det känns verkligen som att vi kan uppnå riktigt bra saker tillsammans under de kommande åren, säger vår vd, tillika den tidigare bandyspelaren, Markus Hast.

– Vi är väldigt glada över att ha hittat fram till det här omfattande samarbetet med Stjärnkliniken. Vi jobbar alltid med att bli mer professionella i allt vi gör som förening och det här avtalet ger oss verkligen bra förutsättningar att ta stora kliv på alla plan. Det är verkligen bästa möjliga helhetslösning. Att vi dessutom känner Markus väldigt väl, både som spelare, person och företagare, sedan tidigare stärker givetvis också vår övertygelse om att samarbetet kommer att bli väldigt bra för alla inblandade, säger Katrineholm Bandys marknadsansvarige, Martin Gustafsson.

Utöver tjänster och upplägg för föreningens spelare så kommer Stjärnkliniken i Katrineholm även att erbjuda medlemmar i Katrineholm Bandy 100 kronor i rabatt på valfri behandling.

 

För mer information om samarbetet och eventuella frågor; kontakta Martin Gustafsson, marknadsansvarig Katrineholm Bandy, på [email protected] alt. 073-716 19 76 eller Markus Hast, vd Stjärnkliniken, på [email protected].