Hem » Nyheter » Stjärnkliniken förvärvar Naprapatbussen.se

Stjärnkliniken förvärvar Naprapatbussen.se

Naprapatbussen.se har sedan 2007 varit verksam i Stockholmsområdet och har levererat naprapati på ett kreativt sätt ut mot företag. Konceptet är väl utvecklat med en egendesignad naptapatbuss med alla nödvändigheter för att kunna leverera säker företagshälsovård.

Flertalet stora företag som exempelvis Skanska och Ikano bostad har under många år valt det smidiga sättet att låta Leg. naprapat komma ut till byggarbetsplatsen eller kontoret och har på så sätt fått en effektiv och kvalitativ friskvård.

-Det är en ära att få möjligheten att ta över Napraptbussen och vi ser fram emot att utveckla konceptet vidare. Stjärnkliniken består av ett multidisciplinärt team med ca 50 anställda terapeuter och vi har en annan möjlighet att utveckla detta koncept ytterligare. Detta steg passar vår ambition där vi på Stjärnkliniken vill förändra synen på företagshälsovård och erbjuda företagshälsovård för vinnare, annorlunda är bättre, säger Markus Hast VD på Stjärnkliniken.

Tack vare Naprapatbussen slipper personalen ta extra ledigt från jobbet och ta sig till en klinik vilket sparar både tid, produktion, miljö och pengar. Bussen är fullt utrustad med allt som behövs för en naprapatbehandling och kan även medverka på exempelvis idrottsevenemang och annat – möjligheterna är stora!

-Det känns såklart lite vemodigt att lämna ifrån sig sitt livsverk men det känns samtidigt fantastiskt kul att det är just Stjärnkliniken som tar över stafettpinnen! Det kändes oerhört viktigt för mig att det är en aktör som kommer ta vara på och utveckla konceptet men samtidigt bibehåller hög kvalitet, god service och en personlig touch – en verksamhet att lita på med andra ord! Det är jag säker på att Stjärnkliniken kommer göra med bravur, säger Linda Fuller grundare av Naprapatbussen.se.

-Detta är ett strategiskt steg för Stjärnkliniken i vår geografiska tillväxt och att vi nu finns i Stockholmsområdet är bara början på något större. Stjärnkliniken rullar vidare, avslutar Hast.