Hem » Nyheter » Kurs i Medicinsk yoga

Kurs i Medicinsk yoga

Ta det första steget mot att bli en bättre version av dig själv! Vi är stolta över att kunna presentera att du under våren kan delta på en kurs i Medicinsk yoga Online/digitalt under ledning av Carina Porath, Cert. medicinsk massageterapeut och Lic. personlig tränare på Stjärnkliniken i Linköping.

Medicinsk yoga är en fantastisk metod för att stärka både kropp och sinne. Denna unika form av yoga kombinerar traditionella yogapositioner med vetenskapliga metoder för att förbättra hälsan på ett holistiskt sätt. Genom att träna medicinsk yoga kan du öka din rörlighet, förbättra din andning och minska stress och ångest.

  • Denna kurs håller på v.14 till v.21
  • Tisdagar kl.20.15 och torsdagar 19.45
  • ca 90 minuter/tillfälle
  • Pris: 1800kr/för hela terminen eller prova-på 250kr/pass
  • Webbinar den 28/3 kl. 19.00, gratis för alla intresserade
  • Förberedande Workshop (för dig som aldrig testat tidigare) fysisk på plats på Repslagaregatan 19 Linköping inför starten digitalt. Den 30/3 kl. 19.00 eller den 2/4 kl. 14.00: 250kr/dag som återfås vid eventuell terminsavgift
  • Begränsat antal platser och en sluten grupp
  • Friskvårdsberättigande
  • Passen kommer att finnas tillgängliga online om du missat eller vill göra igen
  • Olika pass och teman varje vecka. Både teori och praktik 

Man går på de pass man vill och ingen anmälan till passen behövs. Du kan gå in och ur passet om du inte hinner gå på hela. Kom som du är, skärm avstängd eller på. Kan kopplas upp med dator/platta/mobil. 

Anmälan och frågor sker till [email protected] 

Mer information om medicinsk yoga:

En av de största fördelarna med medicinsk yoga är att det är en anpassningsbar träningsform. Oavsett din ålder, fysiska förmåga eller hälsotillstånd kan du dra nytta av medicinsk yoga. Träningen kan anpassas efter dina individuella behov och mål, vilket gör den till en idealisk träningsform för människor i alla livssituationer.

Forskning har också visat att medicinsk yoga kan ha positiva effekter på en rad olika hälsotillstånd, inklusive ångest, depression, sömnstörningar och smärta. Detta gör medicinsk yoga till ett utmärkt alternativ för människor som söker en holistisk, icke-invasiv behandling för hälsoproblem.

Utöver de fysiska och mentala hälsofördelarna kan medicinsk yoga också hjälpa dig att uppnå en djupare förståelse för din kropp och ditt sinne. Genom att fokusera på din andning och närvaro i kroppen kan du uppnå en högre medvetenhet och balans i ditt dagliga liv.

Sammanfattningsvis är medicinsk yoga en kraftfull träningsform som kan hjälpa dig att förbättra din hälsa på både fysisk och mentalt plan. Oavsett om du söker en icke-invasiv behandling för hälsoproblem eller helt enkelt vill stärka din kropp och sinne, kan medicinsk yoga vara rätt val för dig.