SAMTALSTERAPI

Samtalsterapeuten använder sig av olika metoder för att hjälpa dig i din förändring för ett hälsosamt välmående. Vi tar hand om dig med stort engagemang! 

KBT

MI

ACT

hero-image

Våra samtalsterapeuter

På Stjärnkliniken träffar du utbildade samtalsterapeuter som kan hjälpa dig som exempelvis lider av psykiska besvär, prestationsångest inom arbete, utbildning och relationer. Vi erbjuder även digital samtalsterapi – Ring oss på 010 – 30 30 260 så hjälper vi dig att boka en digital tid.

Samtalsterapi med Samtalsterapeut

Denna tjänst utförs av Samtalsterapeut och KBT, MI, ACT är metoder som används. Denna tjänst passar bland annat dig som lider av psykiska besvär, prestationsångest inom arbete, utbildning och relationer. Detta kan vara till hjälp om du genomgått en kris eller förändring. Samtalsterapeuten hjälper dig i processen att ta dig ur krisen/förändringen för att se nulägesstatusen och fokusera framåt.

hero-image

KOGNITIV BETEENDETERAPI – KBT

Vad är KBT?

Kognitiv beteendeterapi (KBT) är en psykoterapeutisk behandlingsform som vilar på forskning från inlärningspsykologi, kognitiv psykologi och socialpsykologi. Begreppet ”beteende” är centralt inom KBT och har en vidare innebörd än ordet vanligtvis förknippas med. Här handlar det om kroppsliga reaktioner, tolkningar och uppfattningar samt konkreta handlingar.

När du börjar med KBT inleds samtalet alltid med en beteendeanalys. Varje människa är unik och därför görs analysen på individnivå utifrån generella principer. Efter det kan vi kartlägga orsakerna till problemet och staka ut en riktning för behandlingen.

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.